Στο Al Abtal Internationla Cup η Κ19

Μια σειρά από ενδιαφέροντα ματς θα δώσει σε ισπανικό έδαφος η Κ19, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Al Abtal στις 16 Νοεμβρίου.
Στο Al Abtal Internationla Cup η Κ19

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο τρίτο γκρουπ μαζί με τις Βιγιαρεάλ, Νιούκαστλ, Αούστρια Βιέννης και δύο ομάδες από την Σαουδική Αραβία, την Green Future Falcons και την White Future Falcons.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ ταξιδεύει την Τρίτη 15.11 για την Ταραγόνα με πρώτο αντίπαλο την White Future Falcons. Θα δώσει πέντε παιχνίδια διάρκειας δύο 45λέπτων με ποδοσφαιριστές γεννημένους από την 1 Ιανουαρίου 2004 κι έπειτα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

White Future Falcons – ΠΑΟΚ 16.11.2022ΠΑΟΚ – Βιγιαρεάλ

21.12.22Νιούκαστλ – ΠΑΟΚ

25.01.23Green Future Falcons – ΠΑΟΚ 01.03.23ΠΑΟΚ – Αούστρια Βιέννης 12.04.23

Τα ματς θα διεξαχθούν στο Σαλού (Ταραγόνα) και στη Μαδρίτη.Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εφόσον οι συνθήκες και το πρόγραμμα των ομάδων το επιτρέψουν, θα διεξαχθεί και δεύτερη φάση με παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων πρώτων των ομίλων και των τριών καλύτερων δεύτερων.

Να σημειωθεί ότι τους άλλους τρεις ομίλους απαρτίζουν ομάδες όπως οι: Ρεάλ, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βαλένθια, Μονακό, Μαρσέιγ, Ερυθρός Αστέρας, Γκενκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, ενώ συμμετέχουν και οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Το Al Abtal είναι ένα διεθνές τουρνουά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο έχει στόχο να προβάλει τα μελλοντικά αστέρια του διεθνούς ποδοσφαίρου και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...