Μάχη χαρακτήρα για την Κ19 στο Youth League

Είναι σώφρον να μην ξεχνάμε ποτέ την σημασία του ταξιδιού και των εμπειριών στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Σαφώς η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός.
Μάχη χαρακτήρα για την Κ19 στο Youth League

Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, να σηκώνεσαι όταν πέφτεις, να μάχεσαι, κυνηγώντας ακόμα κι αυτό που μοιάζει αδύνατο. Αυτό ακριβώς καλείται να κάνει η Κ19 στη Σλοβακία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ζίλινα Σλοβακίας για τον επαναληπτικό αγώνα του α' γύρου του Youth League την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 17.30. Οσο βαριά κι αν ήταν η ήττα από την Ζίλινα στο πρώτο παιχνίδι του Youth League (5-1), ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε. Αν μη τι άλλο, στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο, αν μη τι άλλο η Κ19 καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι σήμερα στις 17.00.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μοναστηρλής, Αγγελίδης, Λυπηρίδης, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Μάρτος, Ζίλο, Φίλων, Κωττάς, Τσιακούμης, Τσίκος, Κουτεντάκης, Γκαρνέτας, Ρούμιαντσεφ, Καλόγηρος, Σμυρλής, Δαρέλας, Σπυράκος, Μπάμπουρας, Κεδίκογλου.

Διαβάστε ακόμη...