Ξεκίνημα με το "αριστερό" για την Κ20!

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ20 του ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στη Νέα Μεσήμβρια...
Ξεκίνημα με το "αριστερό" για την Κ20!

Ο Πάμπλο Γκαρσία, στο ντεμπούτο του στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, παρέταξε τον Δικέφαλο με 4-1-2-3, χωρίς τον τιμωρημένο Δοδοντσάκη και τον τραυματία Τζοβάρα. Ο Σιαμπάνης πήρε θέση κάτω από την εστία, ο Παπαθανασίου δεξιά και ο Καπρέτσος αριστερά στην άμυνα, ενώ παρτενέρ του Δημητρίου ήταν ο Πολύζος στο κέντρο της άμυνας. Ο Κυρίλλιδης αγωνίστηκε ως καθαρό εξάρι, ενώ πιο δημιουργικό ρόλο είχαν μπροστά του οι Χατζηδίμπας και Χατζηστραβός.

Στην γραμμή κρούσης ο Σταθόπουλος έπιαξε στην κορυφή, με το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, τον Παπαδόπουλο να έχει τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ και τον «παλιό» πλέον Ματθαίου αυτόν του δεξιού. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν την κατοχή της μπάλας και άρχισαν να ψάχνουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Στο πρώτο 20λεπτο ο Σταθόπουλος απείλησε τρεις φορές, χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και από εκείνο το σημείο και μετά ο Δικέφαλος είχε το καλύτερο του διάστημα στο παιχνίδι.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έχασε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έδιωξε εντυπωσιακά τα σουτ των Κυριλλίδη και Παπαδόπουλου, στην συνέχεια ο Παπαθανασίου έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ λίγο πριν το φινάλε το σουτ του Σταθόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μετά από μία σκληρή προετοιμασία που ξεκίνησε από τις αρχές Ιουλίου, λογικό είναι στα πρώτα παιχνίδια να υπάρχει κόπωση, έτσι το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει τον ίδιο γρήγορο ρυθμό με το πρώτο. Ο Παναιτωλικός περιορίστηκε και πάλι σε παθητικό ρόλο και έψαξε την κόντρα με την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου να κρατάει καλά όταν δέχθηκε πίεση.

Στο επιθετικό κομμάτι υπήρχε θέληση, αλλά οι συνεργασίες δεν βγήκαν όπως θα ήθελε το τεχνικό τιμ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να απειλεί κυρίως με σέντρες από τα πλάγια και σουτ έξω από την περιοχή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το τελικό 0-0 αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν ξεκάθαρα για το Χ.

Η νέα Κ20 του Δικεφάλου έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της, αλλά θα χρειαστεί δουλειά ώστε το σύνολο να...δέσει. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί παρά να κοιτάζει την κορυφή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Πολύζος, Καπρέτσος (75' Μελετίδης), Κυριλλίδης, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Ματθαίου, Παπαδόπουλος (46' Τσαούσης), Σταθόπουλος (70' Κωνσταντίνου)

Παναιτωλικός: Κουσιάλης, Μάλης, Ενέα, Μπελεβώνης, Τασιούλης, Νταλακούρας, Παναγιωτίδης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Γεωργούσης, Γκασούκας

....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού

11:05 Το παιχνίδι ξεκίνησε

9o λεπτό: Καλό σουτ του Σταθόπουλου, άουτ

20ό λεπτό: Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ως τώρα στο ματς, με τον ΠΑΟΚ να έχει σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας

32ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ σε σουτ του Παπαθανασίου!

38ο λεπτό: Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Σταθόπουλο από καλή θέση να στέλνει την μπάλα άουτ

Ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει άκαρπη υπεροχή ως τώρα 

Ξεκίνησε η επανάληψη

46ο λεπτό: Τσαούσης στη θέση του Παπαδόπουλου

Φτάσαμε στο 68', χωρίς κάποια αξιόλογη φάση η επανάληψη...  

70ό λεπτό: Κωνσταντίνου στη θέση του Σταθόπουλου, 2η αλλαγή για τον ΠΑΟΚ

75ο λεπτό: Μελετίδης στη θέση του Καπρέτσου, κλείνει τις αλλαγές ο ΠΑΟΚ

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος 

...........................................

Η εξέλιξη της 3ης αγωνιστικής

A.E.K.-Α.Ο. ΞΑΝΘΗΔΗΜ. ΣΠΑΤΩΝ 10/9 3-1 Α.Ο.Κ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ10/91-2 Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣN. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ10/9 0-0 ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ10/9 1-3 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 10/92-3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.ΓΛΥΦΑΔΑΣ10/92-0 Α.Ε.Λ.-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝΑΛΚΑΖΑΡ10/93-0ΟΣΦΠ-ΒΕΡΟΙΑΡΕΝΤΗ11/92-0

Διαβάστε ακόμη...