Ήττα στα Πηγάδια για την Κ20...

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League (K20), o ΠΑΟΚ έχασε στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 2-0...
Ήττα στα Πηγάδια για την Κ20...

Με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς και ενισχυμένοι με τους Κούστα, Δημητριάδη και Κάκκο, που άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους με την Α Ομάδα, παρατάχθηκε κόντρα στην Ξάνθη ο Δικέφαλος. Ο Βασίλης Μήττας έριξε τους τρεις παίκτες στο γήπεδο και τους πλαισίωσε με τον Συράκο, έχοντας στο κέντρο τους Παναγιωτίδη και Πατράλη, στο τέρμα τον Μούτσα και τον Τοπαλίδη να επιστρέφει στην 11άδα και να παίρνει θέση δίπλα στους Δοδοντσάκη, Τσελεπίδη και Παντεκίδη.

Στόχος ήταν η κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μπαίνουν δυνατά και να ελέγχουν από την αρχή τον χώρο του κέντρου αλλά να μην μπορούν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία. Στο 17′ σημειώθηκε η φάση κλειδί της αναμέτρησης. Ο Συράκος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ και στην κόντρα η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ωραίο συνδυασμό. Οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην περιοχή τους, προσπαθώντας να χτυπήσουν και πάλι στην αντεπίθεση. Στο 40′ τα κατάφεραν εκ νέου και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος αύξησε την πίεση και βγήκε μαζικά στην επίθεση ψάχνοντας ένα τέρμα που θα τον ξαναβάλει στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες της Ξάνθης δεν άφησαν κανένα κενό προς εκμετάλλευση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να απειλούν μόνο μακρινά σουτ. Οι καθαρές τελικές ήταν ελάχιστες και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μούτσα, Τοπαλίδης, Παντεκίδης (58′ Κυριλλίδης), Τσελεπίδης, Δοδοντσάκης, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης, Συράκος (58′ Ματθαίου), Κάκκο, Κούστα.

 

................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

14:30 Το παιχνίδι ξεκίνησε

5ο λεπτό: Πάνω κάτω η μπάλα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού!

15ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στα Πηγάδια, με τον ΠΑΟΚ πάντως να υπερέχει και να είναι η ομάδα που απειλεί περισσότερο

17ο λεπτό: Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ σε μια από τις λίγες επιθέσεις τους στο παιχνίδι, ένα έργο που το έχουμε δει αρκετές φορές φέτος στα ματς της Κ20... 

41ο λεπτό: 2-0 η Ξάνθη ...

1 λεπτό οι καθυστερήσεις στα Πηγάδια

Ημίχρονο

Ξεκίνησε η επανάληψη

Φτάσαμε στο 65', ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς...

70ό λεπτό: Δύο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά. Μπήκαν Ματθαίου και Κυριλλίδης στις θέσεις των Συράκου και Παντεκίδη

Από δύο κίτρινες κάρτες σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όλες μετά το 60', από τον διαιτητή Ψωμόπουλο... 

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί και στην επανάληψη να σκοράρει, λείπει όμως καλή ευκαιρία, καθώς είναι φλύαρος στο παιχνίδι του! Αντίθετα η Ξάνθη έδωσε γήπεδο και είναι επικίνδυνη στην αντεπίθεση.

3 λεπτά οι καθυστερήσεις...

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...