Χαλίλχοζιτς: "Δεν θα θυμώσω αν πάρουμε ισοπαλία"

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα την Πέμπτη όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο  Βαχίντ Χαλίλχοζιτς. Ρουκάβινα: Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας.
Χαλίλχοζιτς: "Δεν θα θυμώσω αν πάρουμε ισοπαλία"

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα την Πέμπτη όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο  Βαχίντ Χαλίλχοζιτς.

"Ηρθαμε να παίξουμε έναν πολύ καλό και δύσκολο αγώνα. Εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να σηκώσουμε λευκή σημαία. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε έναν αγώνα με σεβασμό στον ΠΑΟΚ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Εγώ κατεβάζω ομάδα πάντα για να νικήσω. Ωστόσο, μία ισοπαλία δεν θα με έκανε να θυμώσω", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός για να συμπληρώσει:

"Ξέρουμε ότι το ματς αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά από την φύση μου είμαι αισιόδοξος και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά όπως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και αδύνατα σημεία. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι το φαβορί επειδή παίζει εντός έδρας, αλλά και εμείς θα μπούμε δυνατά και με φιλοδοξία στον αγώνα".

Ερωτηθείς για τη μάχη στον όμιλο, ανέφερε: "Η Βιγιαρεάλ ήταν και είναι το μεγάλο φαβορί. Γνωρίζαμε ότι η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στις υπόλοιπες ομάδες. Ο αντικειμενικός μας στόχος είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση και ίσως η δεύτερη θέση να κριθεί στα ματς με τον ΠΑΟΚ. Για αυτό έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά".

Τους παίκτες εκπροσώπησε o γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Αντε Ρουκάβινα: "Θέλω να εκφράσω την προσωπική μου εμπειρία επειδή έχω παίξει στο παρελθόν σε αυτό το γήπεδο. Γνωρίζω τι μας περιμένει, είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Έχω πει στους συμπαίκτες μου ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα και ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από αυτό που δώσαμε με την Βιγιαρεάλ".

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε ακόμη...