"Να διορθώσουμε τα λάθη στην άμυνα"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά την φιλική ήττα από την Μπόχουμ, στάθηκε στις αμυντικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ...
"Να διορθώσουμε τα λάθη στην άμυνα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε: "Είδα θετικά και αρνητικά στοιχεία σήμερα στο παιχνίδι μας. Δεν περίμενα άλλωστε να δω κάτι παραπάνω. Είμαστε κουρασμένοι λόγω της προετοιμασίας. Κάποιοι παίκτες έχουν προπονηθεί μόνο τις τελευταίες 5 ημέρες. Θέλω πολλά περισσότερα από την ομάδα και αργά η γρήγορα θα τα δούμε".

Για το ευρωπαικό παιχνίδι που πλησιάζει, σημείωσε: "Πρέπει να συνδυάσουμε περισσότερο την δουλειά μας τις επόμενες ημέρες. Έχουμε μπροστά μας επίσημο παιχνίδι σε 10 μέρες και πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, ενώ παράλληλα πρέπει και να ετοιμαστούμε για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Λοκομοτίβα. Είναι σίγουρα μια παράξενη η κατάσταση, αλλά οφείλουμε να δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Τέλος αναφερόμενος στα θετικά και αρνητικά σημεία του φιλικού, δήλωσε: "Στο δημιουργικό κομμάτι είδα καλά πράγματα. Αμυντικά όμως έχουμε προβλήματα που θα δουλέψουμε για να τα λύσουμε. Είμαστε ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας και τα λάθη που γίνονται μπορεί να διορθωθούν στη συνέχεια".

Αργότερα ο Κροάτης τεχνικός μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ είπε:

"Σε αυτά τα φιλικά παιχνίδια το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής. Βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας και παρά το γεγονός ότι κάνουμε προπονήσεις καθημερινά, τα παιχνίδια χρειάζονται ώστε να βελτιωθεί η ομάδα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας. Βέβαια είχαμε κάποια θέματα στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία δεν είχαν να κάνουν τόσο με την τακτική. Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες οι οποίοι έχουν λίγες προπονήσεις στα πόδια τους, όπως ο Μακ". 

Αναφερόμενος στους διεθνείς που ξεκίνησαν αργότερα από τους υπόλοιπους την προετοιμασία δήλωσε: "Είναι μία περίεργη κατάσταση και θα πρέπει να τη χειριστούμε έξυπνα. Εγώ τους υπολογίζω. Για παράδειγμα στη θέση του Μακ έχουμε και τον Κοροβέση, που είναι όμως καινούριος και χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος για αυτό το επίπεδο. Ίσως μοιράσουμε τον χρόνο σε αυτή την θέση στον Ρατς και στον Μακ".

Για το γκολ που δέχτηκε ο Όλσεν, είπε: "Πιστεύω ότι τέτοια γκολ μπαίνουν μία φορά στα τρία χρόνια και είναι καλύτερα να τα δεχθείς σε ένα φιλικό παιχνίδι παρά σε ένα επίσημο. Νομίζω ότι είχε καλές επεμβάσεις στο παιχνίδι".

Όσο για το 3-5-2 ...: "Δεν μου αρέσει να μιλώ τόσο για το σύστημα που παίζουμε, όσο να παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη...