"Σφυρίζουν" ... αδιάφορα!

«Τον κύριο Ρανιέρι τον γνώρισα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.
"Σφυρίζουν" ... αδιάφορα!

Μάλιστα, μου τον σύστησε ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, οπότε ο νοών νοείτο... Επίσης, ουδέποτε ο κύριος Ρανιέρι συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα με τις εισηγήσεις μου για τους αντικαταστάτες του κυρίου Σάντος. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν!»

Aυτά δήλωσε σήμερα (16/11) ο Φύσσας, απαντώντας στα λεγόμενα του Σαρρή, σύμφωνα με τα οποία: «Ασχολήθηκα και εγώ και ο Φύσσας με αυτή την περίπτωση. Όταν το είπα στον Φύσσα για τον Ρανιέρι, μου είπε ότι είναι η καλύτερη επιλογή».

Ο Ρανιέρι είναι ένας προπονητής που πληρώθηκε από τις τσέπες του ελληνικού λαού ΑΔΡΑ, σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, αλλά απέτυχε παταγωδώς στο έργο του και τώρα το μπαλάκι των ευθυνών για την πρόσληψή του πάει από τον έναν παράγοντα στον άλλον. Μια συμπεριφορά που μόνο αντρίκεια δεν είναι, αλλά είναι πλήρως εναρμονισμένη με την συνολική παρουσία στην Ομοσπονδία, ενός συγκεκριμένου ανθρώπου!!! Ενός ανθρώπου που έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί από το βράδυ της Παρασκευής. Ενός προσώπου που εδώ και χρόνια δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πλειψηφίας των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων και αποτελεί συχνά πυκνά αρνητικό θέμα στο σύνολο των ΜΜΕ (εκτός βέβαια από αυτά που έχουν κόκκινη απόχρωση) ... 

Αντί να βγει και να παραδεχτεί δημόσια τη λάθος επιλογή, παίζει "κρυφτούλι" πίσω από συνεργάτες του και η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως θα παραμείνει στη θέση του, παρά τα αντιθέτως γραφόμενα στις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες.

Θυμίζουμε πως την ημέρα που υπέγραφε ο Ρανιέρι το ... διετές συμβόλαιό του, ο Σαρρής είχε δηλώσει τα εξής:  "Ένας προπονητής του επιπέδου του κυρίου Ρανιέρι αναλαμβάνει την τύχη της Εθνικής. Είναι μια ευκαιρία για την Εθνική να φθάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ που δέχτηκε την πρόταση μας".

Τελικά όντως, τα γραπτά μένουν...

Διαβάστε ακόμη...