Μπουσαΐντι: Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ, χθες το βράδυ στο Μπρουκενάου ο Ανίς  Μπουσαΐντι
Μπουσαΐντι: Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ

Είδε πρώτα το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και στη συνέχεια βρέθηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής. Σήμερα θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ.

Θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους. Όπως ακριβώς είχαν αναφέρει τα ΣΠΟΡ, ο Τυνήσιος άσος ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή τού ΠΑΟΚ.

Ο Μπουσαΐντι μιλά πέντε γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, αραβικά, ρωσικά και γαλλικά) και χθες το βράδυ στο Μπρουκενάου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ:

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είχα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Σάλτσμπουργκ, αλλά επειδή έμεινα πέρυσι αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, δεν ήθελα να καθίσω πάνω στο συμβόλαιό μου.

Ήθελα να παίξω μπάλα σε άλλη ομάδα. Θυμάμαι ότι είχα έρθει πριν από 4 χρόνια στην Τούμπα και είχα δει το ματς με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ και θυμάμαι τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι έτοιμος να πάρω μέρος στην προετοιμασία. Δε θα αργήσω να μπω στο κλίμα της ομάδας. Περισσότερα θα μπορέσω να σας πω μετά και τα τυπικά της μεταγραφής μου στον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...