«Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μεγάλη προσωπικότητα ο Κωνσταντέλιας»

Ο Λίνο με αφορμή την επιστροφή του στην Τούμπα μίλησε στο SDNA για τον ΠΑΟΚ, τους οπαδούς του «Δικεφάλου», τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, ενώ αποθέωσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
«Μπορεί πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μεγάλη προσωπικότητα ο Κωνσταντέλιας»
Photo Credits: @sdna.gr

Ο Λίνο, ένας από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, επέστρεψε στην Τούμπα παρακολουθώντας δια ζώσης τη νίκη της πρώην ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ (3-2) με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος μπακ κατέγραψε σε 5,5 σεζόν (2009/14) με τα χρώματα του «Δικεφάλου» 220 συμμετοχές, 16 γκολ και 44 ασίστ, ταυτίζοντας ουσιαστικά την καριέρα του με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Ο Λίνο μίλησε στο SDNA για την σπουδαία νίκη της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν πολύ σημαντική για εμάς, καθώς μας δίνει ακόμη την δυνατότητα να σκεφτόμαστε τον τίτλο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου προσθέτοντας:

«Χαίρομαι που η επίσκεψη μου συνδυάστηκε με ένα τόσο θετικό αποτέλεσμα. Ήταν μια σπουδαία νίκη, μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί μας».

ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο
Photo Credits: @sdna.gr

Ο Λίνο παράλληλα εκθείασε τον Γιάννη Κωνσταντέλια χαρακτηρίζοντας τον «μεγάλη προσωπικότητα για τον ΠΑΟΚ».

«Ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ καλός παίκτης με σπουδαίο ταλέντο. Τον θεωρώ ήδη ως μια μεγάλη προσωπικότητα για την ομάδα και πιστεύω θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα».

Ο άλλοτε μπακ των Πόρτο και Σάο Πάυλο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως του είχε λείψει η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Τούμπα.

«Η υποδοχή των φίλων του ΠΑΟΚ ήταν όπως πάντα θερμή. Μου λείπει πολύ ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του, γι' αυτό επέστρεψα στην Τούμπα για να ξαναζήσω αυτή την ατμόσφαιρα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».


 

Διαβάστε ακόμη...