Στο αυτόφωρο και οι 46!

Με απόφαση του εισαγγελέα, συνελήφθησαν και οι 46 που προσήχθησαν στο δικαστήριο για όσα έγιναν  έξω από τα γραφεία της χ.α.
Στο αυτόφωρο και οι 46!

Ασφαλώς πρόκειται για μία απόφαση που "γεννάει" πολλά ερωτηματικά. Οι "46" κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και παραβίαση του νόμου περί φωτοβολίδων (πλημμέλημα) και αύριο (12/9) θα βρεθούν στη δικαστική αίθουσα με τη διαδικασία του αυτοφόρου!

Μόλις η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανεβάσει το δελτίο τύπου για τα όσα συνέβησαν σήμερα θα ενημερώσουμε άμεσα.

Να σημειωθεί πάντως πως η χ.α. στην επίσημη σελίδα της κάνει λόγο για επίεθεση αναρχικών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Σήμερα το απόγευμα και πριν ξεκινήσει η λειτουργία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, ομάδα 100 αναρχικών επιτέθηκε με κροτίδες και πέτρες στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία μας. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου και σε οχήματα κατοίκων της περιοχής. Οι αναρχικοί ήρθαν και έφυγαν σαν κύριοι, κάνοντας παρέλαση σε κεντρικές οδούς της πόλης, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Μόνο μετά το πέρας της επίθεσης οι αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούσαν εξαρχής τους ταραξίες προχώρησαν σε προσαγωγές."

 

Διαβάστε ακόμη...