Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Ανάμεσα στα αξιοπερίεργα της λαίλαπας «Δώνη» τη φετινή χρονιά, ήταν και ορισμένες συμπεριφορές του εκκολαπτόμενου σταρ, υιού του…
Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Παρότι μέχρι σήμερα επιλέξαμε, σεβόμενοι το θεσμό του προπονητή, να μην ασχοληθούμε σοβαρά με το εν λόγω ζήτημα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παριστάνουμε τους τυφλούς, μπροστά σε ορισμένα θέματα…

Όπως λογικά όλοι θυμούνται, ο υιός Δώνης φρόντισε από νωρίς να μας δείξει το ποιόν και το φρόνημα της οικογενείας, ασχολούμενος στο διαδίκτυο με «γκρουπ» που εκτόξευαν λάσπη και ύβρεις στον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Η αντίδραση όλων, ήταν δυναμική.

Η απαίτηση να υπάρξει έστω μια συγγνώμη, λογική.

Κι όμως, φρόντισαν κάποιοι ώστε το θέμα να θαφτεί!

Ο ίδιος ο Πάμπλο (ναι, αυτός ο κομπλεξικός γέρος που δεν αποδέχεται το πλήρωμα του χρόνου και προκαλούσε μονίμως προβλήματα), δεν είπε κουβέντα. Τους έγραψε οικογενειακώς, στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Ο μέγας επαγγελματίας Δώνης, δεν ένιωσε ούτε στο ελάχιστο την ανάγκη να αναλάβει την ευθύνη για το θέμα, μπαίνοντας σαν ασπίδα μπροστά.

Το θέμα όμως δεν είναι εκεί.

Αποδείχθηκε περίτρανα, πως για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται η φράση, «μ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις». Τόσο απλά και περιεκτικά, εξηγούνται πολλά για την τότε συμπεριφορά του τεράστιου αυτού αστέρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που μιλούσε και προκαλούσε δημοσίως οπαδούς αλλά και μέλη του ΠΑΟΚ. Αυτός λοιπόν, ο υιός Δώνης, κατάφερε με τόσο προφανή τρόπο, να μας δείξει από νωρίς φέτος, με τι πραγματικά είχαμε να κάνουμε. Τον ευχαριστούμε.

Θυμόμαστε όμως χαρακτηριστικά το σημερινό πρόεδρο της ΠΑΕ,  Ζήση Βρύζα, να υποστηρίζει σε πολλές συνεντεύξεις του, πως ο ίδιος επιθυμεί, πέρα από το βιογραφικό ενός προπονητή, να τον επιλέγει το ήθος, τον χαρακτήρα και τα μαθήματα ζωής που έχει να δώσει στους παίκτες και την ομάδα.

Μετά λοιπόν και την τελευταία του επιλογή, ελπίζουμε να αισθάνεται περήφανος. Ελπίζουμε ο ΠΑΟΚ, να πήρε άλλο ένα μάθημα.

Διαβάστε ακόμη...