Νέο μέλος του PAOK Family η Millionero

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Millionero, μία από τις πιο εύχρηστες και φιλικές προς τον χρήστη πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο.
Νέο μέλος του PAOK Family η Millionero
Photo Credits: @PAOKFC

Η Millionero είναι η πιο user-friendly πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, ιδανική για αρχάριους στον κόσμο των crypto coins, προσφέροντας στον χρήστη την δυνατότητα με εύκολα, απλά και γρήγορα βήματα να αγοράσει BitcoinsEthereum και άλλα κρυπτονομίσματα. Αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανάγκες των χρηστών, η Millionero δημιούργησε μία εύχρηστη πλατφόρμα, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να ασχοληθεί χωρίς προβλήματα με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Millionero δραστηριοποιείται κυρίως στις αγορές τις Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, έχοντας χιλιάδες χρήστες, δημιουργώντας μία κοινότητα που καθημερινά κάνει όγκο συναλλαγών πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Το Millionero προσφέρει υπηρεσίες, όπως άμεση διαπραγμάτευση, διαπραγμάτευση με μόχλευση έως και 100x, δυνατότητα αντιγραφής συναλλαγών για χρήστες που θέλουν να αντιγράψουν τις συναλλαγές των κορυφαίων traders και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής, όπου μοιράζει το 55% της αμοιβής συναλλαγών πίσω στους χρήστες.

Παράλληλα η Millionero παρέχει υψηλού επιπέδου ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές μεταξύ των χρηστών της.

Η Millionero αποφάσισε να επεκταθεί στην ελληνική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυό της και στην χώρα μας κι επέλεξε τον ΠΑΟΚ για την πρώτη της κίνηση. Οι φίλοι του Δικεφάλου, που θα εγγραφούν στη Millionero μέσω αυτού του linκ, θα λάβουν μία εφ’ όρου ζωής έκπτωση 10% στην προμήθεια των συναλλαγών κι ένα μπόνους 100 δολαρίων, το οποίο θα ξεκλειδώσει μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό συναλλαγών.

Διαβάστε ακόμη...