Ντέρμπι «φωτιά» για την Μπριζ πριν τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται το απόγευμα της Κυριακής με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: forzaonline.gr
Ντέρμπι «φωτιά» για την Μπριζ πριν τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paokrevolution.net website

Ο αγώνας του Δικεφάλου ξεκινα στις 20:30, ενώ μια ώρα νωρίτερα η αντίπαλος του στα προημιτελικά του Conference League, Κλαμπ Μπριζ, θα δώσει την δίκη της μάχη για τα Play Off του βελγικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπριζ φιλοξενεί στην έδρα της την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άντερλεχτ και παρότι δεν βρίσκεσαι σε τροχιά τίτλου, θέλει να πάρει την νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την νέα σεζόν.

Μένει να φανεί, αν ο νέος τεχνικός των Βέλγων, Νίκι Χάγιεν, επιλέξει να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης με τον Δικέφαλο στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Θυμίζουμε πως μετά τον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο, η Μπριζ θα αγωνιστεί κανονικά με την Αντβέρπ στο πρωτάθλημα της, σε αντίθεση με τους ασπρόμαυρους που θα εκμεταλλευτούν την αναβολή της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...