Για νέο συμβόλαιο ο Κεντζιόρα, τι ισχύει με Μάρκος Αντόνιο

Στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Κεντζιόρα φαίνεται πως έπεισε τους πάντες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το καλοκαίρι θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο.
Πηγή: forzaonline.gr
Για νέο συμβόλαιο ο Κεντζιόρα, τι ισχύει με Μάρκος Αντόνιο
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο διεθνής Πολωνός παίζει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, από την οποία, όμως, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ο Πολωνός είναι ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη και απομένει η τελική συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού η απόφαση στην Τούμπα είναι υπέρ της παραμονής του.

Αντίθετα, δύσκολη είναι η υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο. Η οψιόν αγοράς είναι στα 7 εκατομμύρια, τα χρήματα που έδωσε η Λάτσιο στη Σαχτάρ για να τον αποκτήσει.

Αυτή τη στιγμή στην Τούμπα έχει ανοίξει η συζήτηση για τον Βραζιλιάνο και αυτό που μένει είναι να εισηγηθεί σχετικά ο Λουτσέσκου, αφού πρώτα τσεκάρει τον Μάρκος Αντόνιο, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο. Ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ κι εφόσον παρθεί η σχετική απόφαση, θα ανοίξει η συζήτηση με τη Λάτσιο για το ποσό της αγοράς (ή ακόμη και για παράταση του δανεισμού).

Διαβάστε ακόμη...