Απίστευτο: Τελειώνουν τον Βόκολο!

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της μεταγραφής Τσιλούλη...
Πηγή: paok24.com
Απίστευτο: Τελειώνουν τον Βόκολο!
Photo Credits: @paok24.com website

Ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Σωτήρη Τσιλούλη, τόνισε ότι έμεινε εκτός αποστολής διότι τον ενημέρωσε μια μέρα πριν ότι έχει υπογράψει με την Ένωση και γι’ αυτό δεν υπολόγιζε σε αυτόν.

Από αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/02) υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό η «υπόθεση Τσιλούλη» να φέρει το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 53χρονος Έλληνας τεχνικός φάνηκε να μην το ήξερε ότι έχει υπάρξει συμφωνία από τον Ιανουάριο -όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ- και να το έμαθε τώρα.

Aν δεν υπήρχαν τα δύο κρίσιμα ματς απέναντι σε Ατρόμητο (28/02, 17:00) και ΠΑΟΚ (03/03, 19:30) για την είσοδο στα Play Off ίσως ο Λεωνίδας Βόκολος να είχε αποχωρήσει ήδη, αλλά τώρα οι Φθιώτες σκέφτονται όλη την προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Η κίνηση αυτή υποδηλώνει ενοχή γι΄αυτό που έχει γίνει και απομακρύνουν τον προπονητή που τους έχει οδηγήσει στην καλύτερη πορεία της ιστορίας τους επειδή είπε την αλήθεια για κάτι που προφανώς κάποιοι δεν ήθελαν να μαθευτεί. Σαν να περνάνε το μήνυμα και σε όλους του άλλους πως τέτοιου είδους ενέργειες θα γίνονται στο παρασκήνιο και δεν θα μιλάει κανείς…

Διαβάστε ακόμη...