Ψηφίστε το Best Goal Απριλίου

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός τον Απρίλιο, αλλά τα τρία γκολ που σημείωσε ήταν σημαντικά και όμορφα.
Ψηφίστε το Best Goal Απριλίου

Πάμε να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής του βραβείου για το Regency Casino Best Goal του μήνα.

Πρώτος υποψήφιος ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός στο παιχνίδι στη Γαλλία κόντρα στην Μαρσέιγ σημείωσε ένα υπέροχο γκολ. Ο Λύρατζης έκλεψε ψηλά κι έδωσε στον Ελ Καντουρί , αυτός άνοιξε τη μπάλα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος του την επέστρεψε με ένα απίθανο τακουνάκι κι ο El Maestro με άψογο τελείωμα στην κίνηση νίκησε τον Μανταντά.

Ο δημιουργός του πρώτου γκολ, γίνεται εκτελεστής στο δεύτερο. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα παλέψει για το βραβείο με το τέρμα που σημείωσε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς με μία υπέροχη σέντρα βρήκε τον Zile μέσα στην περιοχή, αυτός κατέβασε τη μπάλα κι εκτέλεσε με δυνατό σουτ.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει το γκολ που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αντόνιο Τσόλακ με προβολή στη παράταση έριξε στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό κι έστειλε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λύρατζης έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, έδωσε στον Σβαμπ , αυτός με μία αδιανόητη μπαλιά με το εξωτερικό βρήκε τον Ολιβέιρα , ο οποίος με τη σειρά του γύρισε με εντυπωσιακή προσπάθεια στον Τσόλακ κι αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βατσλίκ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll που ακολουθεί

Διαβάστε ακόμη...