Ψηφίστε τον 11888 MVP Φεβρουαρίου

Νίκες σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο συνέθεσαν για τον ΠΑΟΚ το σκηνικό του Φεβρουαρίου. Ο Δικέφαλος σημείωσε ισάριθμες νίκες στα πέντε παιχνίδια που έδωσε, τρεις για τη Super League Σουρωτή και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας. Το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το 11888 σας καλούν να επιλέξετε τον MVP του Φεβρουαρίου.
Ψηφίστε τον 11888 MVP Φεβρουαρίου

Πρώτος μονομάχος ο Δημήτρης Πέλκας. Ο μέσος του Δικεφάλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν και να είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας. Στα πέντε παιχνίδια του Φεβρουαρίου πέτυχε δύο γκολ, ανοίγοντας το σκορ κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ στην αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΛ. Θα καταφέρει ο άσος του ΠΑΟΚ να επαναλάβει τις επιτυχίες του Σεπτεμβρίου και του Δεκεμβρίου;

Επόμενος διεκδικητής ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν απολαυστικός τον Φεβρουάριο. Έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσής του στο αμυντικό κομμάτι, ήταν σχεδόν ανίκητος σε έδαφος και αέρα αλλά δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Αποφάσισε να συνεισφέρει και μεσοεπιθετικά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, χαρίζοντας μάλιστα τον πανηγυρισμό της χρονιάς, ενώ στο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ντύθηκε... Λέο Μάτος και με μία επέλαση από τα δεξιά δημιούργησε το γκολ του Πρίγιοβιτς .

Τέλος τον τίτλο θα διεκδικήσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα σε ρόλο δεξιού και αριστερού αμυντικού ενώ έχει παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, όντας σταθερά ένας από τους κορυφαίους της ομάδας. Πραγματικός στρατιώτης, βοηθάει την ομάδα όπου τον χρειαστεί.

Στα ματς του προηγούμενου μήνα, πέρα από την άψογη αμυντική συμπεριφορά και την απαράμιλλη πειθαρχία στο τακτικό κομμάτι, ταλαιπώρησε σε πολλά σημεία της αντίπαλες άμυνες με τις επελάσεις του.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...