Ο Τσαϊρέλης στους «200άρηδες» του ΠΑΟΚ mateco στις βολές

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν ένας από τους πέντε διψήφιους σκόρερ του ΠΑΟΚ mateco και μέσα από τη χθεσινή εμφάνιση του, αναρριχήθηκε σε κάποιες από τις ιστορικές λίστες της ομάδας του…
Πηγή: esake.gr
Ο Τσαϊρέλης στους «200άρηδες» του ΠΑΟΚ mateco στις βολές
Photo Credits: @esake.gr website

*Έχοντας επτά εύστοχες βολές (7/10) έγινε ο 16ος στην ιστορία του Δικεφάλου στη Stoiximan Basket League που έφτασε στις 200+. Μετρώντας πλέον 204 είναι πλέον στη 15η θέση της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Γκαγκαλούδη που είχε 201 στη διετία 2004-06.

*Με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που είχε χθες, έγινε ο 14ος της αντίστοιχης λίστας. Έφτασε τα 113 και ξεπέρασε κατά ένα τον Κιθ Κλάντον.

*Έχοντας συνολικά τέσσερα ριμπάουντ έφτασε στη 13η θέση της λίστας των ριμπάουντερ του ΠΑΟΚ mateco τον Τοντόρ Γκετσέφσκι στα 354.

* Παράλληλα όμως με τα δύο λάθη του, ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ έφτασε και ξεπέρασε τα 500 μέσα από την 389η εμφάνιση του στην κατηγορία. Είναι ο 24ος που έφτασε σε αυτόν τον αριθμό στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και ο 2ος μετά τον Βασίλη Ξανθόπουλο από αυτούς που αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα για τον ΠΑΟΚ mateco…

*Ο Τζάστιν Άλστον με τα οχτώ ριμπάουντ που μάζεψε, έγινε ο 100ός στην ιστορία της ομάδας στη Stoiximan Basket League που έφτασε τα 100.

*Ο Έλβαρ Φρίντρικσον τελείωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και με αυτούς έγινε ο 70ός ξένος της ομάδας που έφτασε τους 200+.

Παράλληλα ο Ισλανδός σημείωσε τη 10η επίδοση 8+ ασίστ που συνδυάστηκε με μηδενική επίδοση λαθών. Είναι κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά τη 13η αγωνιστική και πρώτη φορά από παίκτη του ΠΑΟΚ mateco.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Ο ΠΑΟΚ mateco έμεινε για τέταρτη φορά φέτος κάτω από τα πέντε εύστοχα τρίποντα. Αυτό μάλιστα έγινε για τρίτη φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές αφού τέσσερα είχε και στην προηγούμενη αγωνιστική με τον Άρη Midea ενώ δεν είχε εύστοχο τρίποντο στο ματς της 14ης στο Περιστέρι.

*Στον αντίποδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε για τρίτη φορά σε μονοψήφιο αριθμό λαθών κάνοντας εννιά. Είχε από έξι στα εντός έδρας παιχνίδια της με τον Κολοσσό H Hotels Collection και τον Απόλλωνα Carna.

*Ο ΠΑΟΚ mateco βελτίωσε κατά έναν πόντο το ρεκόρ του στους πόντους από αιφνιδιασμούς, αφού σημείωσε 27 ενώ είχε 26 στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Carna. Πρόκειται παράλληλα για την 5η μεγαλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League ενώ το +16 που έκανε έναντι της ΑΕΚ Betsson (27-11) είναι η 7η μεγαλύτερη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη...