Τρεις «νέοι», ελάχιστη επιρροή

Τάουνς, Μίχαλακ και Γουΐλιαμς ακόμα ψάχνονται...
Πηγή: paok24.com
Τρεις «νέοι», ελάχιστη επιρροή
Photo Credits: @paok24.com website

Μετά από εκείνη τη νίκη στην παράταση επί του Λαυρίου στο Παλατάκι, υπήρχε έντονος προβληματισμός. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν να στηριχθεί ο Φώτης Τακιανός και να προχωρήσει η ομάδα σε αλλαγές στο ρόστερ. Λορίνας Μπελιάουσκας και Άντριου Χάρισον, αποτέλεσαν παρελθόν, Μάρκες Τάουνς, Σίσιλ Γουΐλιαμς και Μίχαλ Μίχαλακ ήρθαν, προκειμένου με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, να βελτιώσουν την κακή εικόνα της ομάδας.

Τι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα; Ελάχιστα πράγματα… Ο γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, έχει 13.2 πόντους μ.ο. σε πέντε παιχνίδια μεν, για να πάει στο καλάθι όμως, πρέπει να έχει ανοικτό διάδρομο. Αλλιώς δύσκολα μπορεί να ευστοχήσει. Ο Τάουνς έχει μέχρι στιγμής, 2/12 τρίποντα.

Ο Γουΐλιαμς, στα τρία ματς που αγωνίστηκε, είχε 9.6 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, ενώ χθες «θυσιάστηκε» ως 7ος ξένος, αφού ελλείψει Μαργαρίτη, ο Γκίλμορ μπήκε στη 12άδα. Ο Αμερικανός, έχει σουτάρει 2/9 τρίποντα

Ο Μίχαλακ, επίσης σε τρία παιχνίδια, έχει 8.6 πόντους μ.ο., με 2/12 σουτ τριών πόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολωνός στο διάστημα της διακοπής, έπαιξε με την εθνική ομάδα της πατρίδας στα προκριματικά του Eurobasket, έχοντας 10 πόντους κόντρα στη Λιθουανία και 20 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία…

Συνολικά, οι τρεις τους, σουτάρουν με μόλις 20% στο τρίποντο, έχοντας 7 εύστοχα σε 35 προσπάθειες. Αν υπάρχουν κάποια μικρά διαστήματα, με συγκεκριμένο τρόπο, που ο Τάουνς έχει μια επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας, Μίχαλακ και Γουΐλιαμς, παρότι υπάρχει ανάγκη για άμεση βοήθεια, ακόμα ψάχνονται.

Διαβάστε ακόμη...