Για το 6ο διπλό την τελευταία 10ετία (vid)

O ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες στο Παλέ μετά από σχεδόν 3 χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Για το 6ο διπλό την τελευταία 10ετία (vid)
Photo Credits: @paok24

Μπορεί κάθε χρόνο οι συνθήκες να είναι διαφορετικές, τα πρόσωπα να αλλάζουν, αλλά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό γεγονός για το όλο το ελληνικό μπάσκετ.

Το ίδιο ισχύει και σήμερα, με το μομέντουμ να δείχνει ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, έχουν διάφορους νέους παίκτες και προσπαθώντας να παίξουν διαφορετικά, θέλουν να ένα διπλό που θα αλλάξει το δικό τους μομέντουμ, ενόψει της συνέχειας.

Αν δει κανείς τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη την τελευταία δεκαετία, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, θα καταλάβει γιατί ανεξαρτήτως συνθηκών, παικτών, προπονητών, το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό…

Ενώ, η τελευταία φορά που νίκησε ο Άρης στο Παλατάκι, ήταν τον Ιανουάριο του 2016, η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο Παλέ, ήταν στις 20 Μαρτίου του 2021. Τότε, είχε επικρατήσει με 71-77, με τον Τέρνερ να έχει 17 πόντους και τον Κάρτερ 13.

Στα τελευταία 10 χρόνια, σε ντέρμπι κανονικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ έχει μετρήσει πέντε νίκες στο «Νick Galis Hall» και σήμερα, ψάχνει την έκτη επικράτησή του.

Διαβάστε ακόμη...