«Υπερέβαλλε εαυτώ ο Φρίντρικσον, θα στηρίξουμε τον Φλάτεν»

Ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου έμεινε ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος μίλησε και για επιμέρους στοιχεία και πρόσωπα του παιχνιδιού.
«Υπερέβαλλε εαυτώ ο Φρίντρικσον, θα στηρίξουμε τον Φλάτεν»

Είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου:

«Έκαναν κατάθεση ψυχής οι παίκτες μας. Προσπάθησαν πάρα πολύ παρά το έλλειμμα δυνάμεων και τον τραυματισμό του Φρίντρικσον. Μέσα από την αμυντική διαδικασία περιορίσαμε το επιθετικό πλάνο του Περιστερίου.

Είναι μία νίκη που χρήζει διαχείρισης. Να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαστε στην αρχή, ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε».

Για τον Χάρισον: «Η απόδοση του κάθε παίκτη περνάει μέσα από το φίλτρο της ομαδικής λειτουργίας. Έχει να κάνει με τις αποφάσεις στην τακτική. Για να φανεί κάποιος πρέπει όλοι να τον βοηθήσουν. Σήμερα πήρε σε υψηλό ποσοστό τις σωστές αποφάσεις».

Για τον Φρίντρικσον: «Έπαθε μία σύσπαση (σ.σ. στη μέση) νωρίς στο παιχνίδι. Το ιατρικό επιτελείο θα ασχοληθεί μαζί του. Πρέπει να σημειωθεί η διάθεσή του να βγει και να παίξει αν και, όπως ενημερωθήκαμε από το ιατρικό τιμ θα έπρεπε να μην αγωνιστεί. Υπερέβαλε εαυτώ και έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ήταν μια προσωπική του απόφαση που δείχνει και τον χαρακτήρα του».

Για τον Φλάτεν: «Υπάρχουν ζητήματα που προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ως προς το συμφέρον της ομάδας. Αποδεδειγμένα του λείπει το σουτ. Πέρσι ήταν στο 50%. Υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να τον στηρίξουμε και να μην φέρουμε κάποιο πρόβλημα στην ομάδα στη λογική ότι στην αναμονή να ανταποκριθεί θα μας πάρει πολύ χρόνο. Θα σεβαστούμε την ομάδα και δε θα πάμε πάνω από αυτό το όριο».

Διαβάστε ακόμη...