Τελευταία ημέρα για ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι αύριο Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, διάστημα κατά το οποίο έχουν προτεραιότητα για την ανανέωση της θέσης τους, οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας.
Τελευταία ημέρα για ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα διατίθενται χωρίς περιορισμούς για όλες τις ελεύθερες θέσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι μαζί με το εισιτήριο διαρκείας τους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν και μία ασπρόμαυρη μπάλα μπάσκετ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων), αλλά και εξασφαλισμένη θέση parking στον εσωτερικό χώρο parking του PAOK Sports Arena (μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων).

Με το εισιτήριο διαρκείας οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αποκτούν δικαίωμα εισόδου σε 19 τουλάχιστον παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena και πιο συγκεκριμένα στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και 1η φάση των πλέι οφ) και της Ευρώπης (τα 5 ματς της 1ης φάσης του Eurocup). Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 υπάρχουν ΕΔΩ.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και μέσω Internet.

Διαβάστε ακόμη...