Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας…

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, η οποία όμως ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με την ομάδα να παλεύει ως το τέλος και απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο να μην τα παρατάει ποτέ, γεγονός που αναγνωρίστηκε από όλους και για αυτό άλλωστε υπήρχε το χειροκρότημα στο τέλος.
Το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας…
Photo Credits: @PAOK BC

Τα έντονα συναισθήματα που κυριάρχησαν το βράδυ του Σαββάτου, έγιναν ακόμη έντονα και εκτοξεύτηκαν την Κυριακή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία όλοι μας πανηγυρίσαμε. Αυτό ακριβώς το κλίμα χαρακτήρισε και το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας μας, το βράδυ της Δευτέρας. Οικογενειακή όπως πάντα ατμόσφαιρα και με πρόσωπα που δεν ήταν απλά χαρούμενα, αλλά έλαμπαν…
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος χαιρέτισε κάθε ένα μέλος της ομάδας ξεχωριστά κατά την άφιξή του, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές, προπονητές, συνεργάτες και το προσωπικό της ομάδας για την φετινή προσπάθεια και βγήκε μία αναμνηστική φωτογραφία με όλους, προτού την παραδοσιακή και τελευταία για τη φετινή σεζόν ομαδική φωτογράφιση.

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από το αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε το εστιατόριο ΑΝΕΣΤΗΣ, για τη φιλοξενία, αλλά και για τη στήριξη για μία ακόμη χρονιά. 

Διαβάστε ακόμη...