"Είχαμε συμφωνήσει με Βεζυρτζή για Μπακασέτα"

Από sport24.gr: Για τον Τάσο Μπακασέτα και για την συμφωνία που υπήρχε γι' αυτόν με τον Νίκο Βεζυρτζή μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης.
Πηγή: sport24.gr
"Είχαμε συμφωνήσει με Βεζυρτζή για Μπακασέτα"

O διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης αποκάλυψε πως είχε έρθει σε συμφωνία με τον Νίκο Βεζυρτζή (σ.σ. έχει παραιτηθεί από την ΠΑΕ) για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα από τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

"Δεν έχουμε κάποια επίσημη κρούση. Το να έχει ειπωθεί κάτι στον αέρα, δεν λέει τίποτα. Αν δεν γίνει η συμφωνία και πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο κ. Βεζυρτζής έχει κάνει μια προφορική συμφωνία, όμως έχει φύγει από την ομάδα. Αν υπάρξει ενόχληση στο μέλλον, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι, προέχει το παιχνίδι".

Για το ματς Κυπέλλου του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ: "Ερχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή, η ομάδα μας δεν είναι συνηθισμένη σε παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή, όμως έχει δείξει μέταλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, είναι το φαβορί, στην Τούμπα παίζουμε, όμως τον έχουμε αποκλείσει στο παρελθόν, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για το αν ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μπορεί να παίξει στο Κύπελλο τόσο με τον Πανιώνιο όσο και με τον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει. Αν ναι, τότε είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και όχι για εμάς. Εγώ χάρηκα που δώσαμε έναν έτοιμο παίκτη στον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...