Ελπίζει, προχωρά και αποκτά «συμμάχους»

Aπό paokrevolution.net: Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες για τον προχθεσινό αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης αλλά συνειδητά αφήνω το συγκεκριμένο ματς στην άκρη πολύ απλά διότι αυτό που ενδιαφέρει είναι ο μεθαυριανός αγώνας Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Πηγή: paokrevolution.net
Ελπίζει, προχωρά και αποκτά «συμμάχους»

Ένα ματς που εύκολα μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει το πλέον κομβικό αφού κρίνει την πρόκριση στους "4" του θεσμού. Με δεδομένο άλλωστε ότι ο μοναδικός στόχος για μια μεγάλη διάκριση είναι η κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου, δεν χρειάζεται να το "κουράσουμε" σε ότι αφορά τη σημασία του αγώνα. Αλλά πέρα από την πρόκριση που θα δώσει στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να συνεχίζει να ελπίζει και να προχωρήσει στο θεσμό, ένα ακόμη μεγάλο όφελος για την ομάδα είναι ότι με την πρόκριση αποκτά "συμμάχους". Πρώτα απ' όλα τον χρόνο.

Οι ημιτελικοί θα γίνουν Μάρτιο και Απρίλιο. Επομένως και ανεξάρτητα του τι θα κάνει σε αυτό το διάστημα η ομάδα, στο πρωτάθλημα, ο πιο σημαντικός στόχος θα είναι μπροστά της και έτσι κανείς δε θα μπορεί να πει ότι από τον μήνα Φλεβάρη άλλη μια σεζόν πήγε στράφι, ότι δηλαδή θα ισχύσει αν γίνει η στραβή την Πέμπτη. Η πρόκριση την Πέμπτη παράλληλα θα φέρει ως σύμμαχο στον ΠΑΟΚ και εκείνη την απογοητευμένη μερίδα του κόσμου του που δικαίως έχει απογοητευτεί και έχει ξενερώσει.

Αλλά όταν έρθει η ώρα του ημιτελικού της Τούμπας, είναι δεδομένο, -όποιος και αν είναι ο αντίπαλος- ότι κανείς δε θα γυρίσει την πλάτη στην ομάδα γνωρίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί μετά από δυο χρόνια ξανά στο ΟΑΚΑ και σε έναν σπουδαίο τελικό. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη με την πρόκριση αποκτά επίσης ψυχολογία που είναι τόσο πολύ αναγκαία στην ομάδα και που εμφανώς απουσιάζει. Με αυτά και με αυτά, την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ παίζει κάτι παραπάνω από μια πρόκριση στους "4" και με τη βοήθεια του κόσμου του πρέπει να την πάρει.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...