«Ασχολήθηκε και με Δαύκο ο ΠΑΟΚ!»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο γνωστός Έλληνας προπονητής, Σάκης Τσιώλης, ο οποίος μίλησε για τον Μάρκο Βελλίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Άρη και στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ασχολήθηκε και με Δαύκο ο ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης:

Για το γεγονός ότι δεν έκανε το μεγάλο άλμα στην προπονητική του καριέρα: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δύσκολα γίνονται αλλαγές στις καλές ομάδες. Θέλω να έχω τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δουλέψω όπως θέλω».

Για τον Μάρκο Βελλίδη: «Από την ελληνική αγορά ο Μάρκος είναι η καλύτερη περίπτωση. Στον Άρη έπαιζε βασικός ο Σηφάκης όταν ήμουν εγώ, αλλά δουλέψαμε μαζί και ένα τρίμηνο στα Γιάννενα με τον Βελλίδη. Είναι πολύ καλό παιδί, με καλή φυσική κατάσταση και πολύ καλή αντίληψη. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θωρακίζεται με Έλληνες τερματοφύλακες και είναι εγγύηση αυτοί οι δύο. Ο Βελλίδης είναι πολύ δυνατός και πολύ καλός κάτω από τα γκολπόστ. Μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι και να «ροκανίζει» τον χρόνο, ώστε να δίνει το αποτέλεσμα στην ομάδα του. Παίζει για το αποτέλεσμα.

Για το δίδυμο Γλύκου-Βελλίδη: «Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Ο Γλύκος είναι ίσως λίγο πιο γρήγορος και ο Μάρκος λίγο πιο δυνατός. Το ποιος είναι καλύτερος στις εξόδους εξαρτάται από την τακτική των ομάδων. Με τον Όλσεν η ιστορία δεν πάει καλά».

Για τον Δαύκο: «Πληροφορήθηκα ότι ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε και με τον Δαύκο, ο οποίος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, αλλά ο Μάρκος Βελλίδης είναι πάρα πολύ καλή κίνηση. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μια έτοιμη λύση και ο Μάρκος είναι ακριβώς αυτό».

Διαβάστε ακόμη...