Το κόμπλεξ δε διώκεται αλλά η συκοφαντία;

Από paokrevolution.net: Ένας κάποιος Λάζαρος Παπαδόπουλος, μέλος του Ερασιτέχνη Άρη, μην μπορώντας να αντέξει ότι η αγαπημένη του ομάδα για μια ακόμη φορά θα κάνει αγροτουρισμό, είπε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paokrevolution.net
Το κόμπλεξ δε διώκεται αλλά η συκοφαντία;

Με την παρακάτω ανακοίνωση έκανε γνωστή την παραίτηση του. Στην γραπτή του δήλωση χαρακτηρίζει φιλοξενούμενο της πόλης τον ΠΑΟΚ και επιμελώς τα αρχικά του Δικεφάλου τα γράφει με μικρά γράμματα. Σαφώς και αυτό είναι πλέον σε γνώση και της νομικής υπηρεσίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και ο Λάζαρος θα πρέπει να αποδείξει τις καταγγελίες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-μνημείο συκοφαντίας και κομπλεξισμού:

Μετά απο σχεδόν 6 δεκαετίες Αρειανης Υπερηφάνειας,η σκέψη και μόνο οτι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί,ο συνιδιοκτητης της ΠΑΕ Βέροια (κύριος ιδιοκτήτης ο μεγαλομέτοχος του παοκ) θα είναι ΚΑΙ αφεντικό της αγαπημένης μου ομάδος,δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο απο το να υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτηση μου από το Δ.Σ. του Α.Σ. Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Με τιμή
Λάζαρος Παπαδόπουλος

Υ.Γ.
Το επόμενο στάδιο ταπείνωσης,να ευχηθείτε στον φιλοξενούμενο της πόλης και πρωταθλητή, αρκεί βέβαια τα αργύρια που θα προσφερθούν να έχουν μετατραπεί απο ρούβλια σε ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...