Ο ερχομός Σαββίδη και η ΚΑΕ

Από contra.gr: Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται το επόμενο διάστημα ο Ιβάν Σαββίδης και δεν αποκλείεται να υπάρξουν... νέα για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ενήμεροι στην ΚΑΕ για την άφιξή του.
Πηγή: contra.gr
Ο ερχομός Σαββίδη και η ΚΑΕ

Ο Ιβάν Σαββίδης πρόκειται να έρθει στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα. Εχει σκοπό να βρεθεί στο προσκύνημα της Παναγία Σουμελά και ακόμη και να μην παραμείνει για μέρες στη πόλη, αναμένεται να είναι σε αυτή κατά το διάστημα που θα παίξει ο ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Τούμπα (στις 23/7 το ματς στη Θεσσαλονίκη).

Όπως και να έχει, ο Σαββίδης σίγουρα θα είναι τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, βάσει της ενημέρωσης που υπάρχει στους κόλπους της ΠΑΕ. Για την άφιξη του ομογενή επιχειρηματία, είναι μάλιστα ενήμεροι άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει συνάντηση μαζί του αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί (πάντως από την ΚΑΕ δεν θα... πιέσουν για συνάντηση μαζί του, απλώς περιμένουν αν ο Σαββίδης έχει την διάθεση να γίνει κάτι τέτοιο).

Σε κάθε περίπτωση με την ευκαιρία της παρουσίας του Σαββίδη στην πόλη, ίσως να προκύψει κάτι... χειροπιαστό για την ΚΑΕ. Να υπάρξει δηλαδή μια ενημέρωση από τον ομογενή επιχειρηματία για το αν το τμήμα μπάσκετ μπορεί να υπολογίζει κάτι... επιπλέον από αυτόν σαν οικονομική βοήθεια, είτε να υπολογίζει στην μετοχική εμπλοκή του στο τμήμα μπάσκετ (η αισιοδοξία γι' αυτό το ενδεχόμενο είναι πάντα υπαρκτή).

 

Διαβάστε ακόμη...