Αγωνία για Δημούτσο

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημούτσου στο ματς του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφουν Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία. Κλήθηκε στην Εθνική και πάλι ο Γκορμπούνοφ.
Πηγή: sport-fm.gr
Αγωνία για Δημούτσο

Ένα πρόβλημα και δύο επιστροφές στον Ατρόμητο ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (3/6, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των play off της Super League.

Ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχει ένα χτύπημα στην περόνη και αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του, ώστε να δει ο Νίκος Νιόπλιας αν μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Επιστρέφουν οι Φυτανίδης, Πίτου Γκαρσία. Οι δυο τους δεν αγωνίστηκαν χθες, καθώς ήταν «κιτρινισμένοι». Ο Γιάννης Κοντοές συμπλήρωσε κάρτες και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιό παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του.

Στην προπόνηση της Δευτέρας έκαναν αποθεραπεία όσοι έπαιξαν με τους Αρκάδες και ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα οι υπόλοιποι. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Διεθνής ο Γκορμπούνοφ

Μπορεί ο Αντρέι Γκορμπούνοφ να έκανε μια κακή έξοδο στο ματς με τον Ατρόμητο και να αποδείχθηκε κρίσιμο το λάθος του, καθώς με την κεφαλιά του ο Κουρμπέλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του, κάνοντας το 1-0 που έμεινε μέχρι τέλους, αλλά διανεύει καλή σεζόν και αναγνωρίζεται η προσπάθεια του. Ο τερματοφύλακας των «μπλε» κλήθηκε από την Εθνική Λευκορωσίας (δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες) για τον φιλικό αγώνα με τη Ρωσία στις 7 Ιουνίου και τον επίσημο αγώνα με την Ισπανία στις 14 Ιουνίου (προκριματικά Euro 2016).

Λόγω των υποχρεώσεων που έχει με τους Περιστεριώτες, ο ελληνικός σύλλογος έκανε αίτημα στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της πατρίδας του, ώστε να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα στις 8 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη...