«Τώρα που ξεχρέωσες, φτιάξε ομάδα»

Από sentragoal.gr:  Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε μεγάλη βάση στο επικοινωνιακό κομμάτι της αποπληρωμής των χρεών, καθώς την ημέρα της καταβολής των χρημάτων στο δημόσιο έκανε την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά από έναν χρόνο, και από εκείνη τη στιγμή λαμβάνει καθημερινά μηνύματα, με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ να είναι οι αποστολείς αυτών.
Πηγή: sentragoal.gr
«Τώρα που ξεχρέωσες, φτιάξε ομάδα»

Οι οργανωμένοι αναγνωρίζουν στον Σαββίδη το γεγονός ότι (τους) έδωσε μια υπόσχεση και την τήρησε, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν μπορούσε να περάσει ειδικά για ένα τέτοιο θέμα όπως αυτό των χρεών. Αλλοι του λένε δημόσια «ευχαριστώ», άλλοι αποφεύγουν τη συγκεκριμένη λέξη και του λένε «μπράβο», άλλοι του μιλούν στη γλώσσα τους και του λένε «μαγκιά σου». Καμία όμως από τις ανακοινώσεις δεν σταματά εκεί, καθώς όλες έχουν και συνέχεια. «Ελπίζουμε να ακολουθήσουν ανάλογες κινήσεις τέτοιου επιπέδου και στο αγωνιστικό τμήμα» αναφέρουν οι «Μακεδόνες».

«Ευθύνη του τώρα η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που θα κάνει τα εκατομμύρια των οπαδών της αρρώστιας μας ανά τον πλανήτη να παρανοούν» αναφέρει η «Θύρα 4». «Τα χρυσά γράμματα όμως πρόεδρε στην ιστορία του συλλόγου γράφονται από την ομάδα και τον λαό και εσύ όσο κρατάς αυτούς που δεν πρέπει μέσα στα γραφεία και στα πόστα της ΠΑΕ όχι μόνο χρυσά γράμματα από την ομάδα δεν θα γραφτούν, αλλά και ο λαός θα είναι απών και όπως συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια όσο θα κυλάνε οι αγωνιστικές τόσο το γήπεδο θα αδειάζει!» αναφέρει ο ΣΦ Κρήνης.

Διαβάστε ακόμη...