Η άμυνα του ΠΑΟΚ μπάζει νερά (vids)

Ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή γνώρισε άλλη μια βαριά ήττα και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr έχει την χειρότερο άμυνα από τις δέκα πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.
Πηγή: gazzetta.gr
Η άμυνα του ΠΑΟΚ μπάζει νερά (vids)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε άλλη μία ήττα από τον Πανθρακικό αυτή την φορά κι έδειξε το μεγάλο του πρόβημα την άμυνα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την χειρότερη άμυνα από τις δέκα πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ότι έχτιζε σε όλο τον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γκρεμίσει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο τρίμηνο. Ο Δικέφαλος του Βορρά στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό έδειξε μία από τις γνωστές του αγωνιστικές παθογένειες, την αμυντική ανεπάρκεια.

Ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή έφτασε τις επτά ήττες μακριά από την Τούμπα έχοντας δεχτεί 24 γκολ, κάτι που σημαίνει 3,45 γκολ ανά παιχνίδι! Το αξιοπερίεργο με την άμυνα του ΠΑΟΚ είναι ότι στον πρώτο γύρο είχε δεχτεί 22 γκολ σε 17 ματς και στον δεύτερο έχει δεχτεί ήδη 18 σε έντεκα αναμετρήσεις, έχοντας την τέταρτη χειρότερη άμυνα του δεύτερου γύρου πίσω από ΟΦΗ, Βέροια, και Εργοτέλη!

Η αμυντική κατάρρευση ξεκίνησε στα Πηγάδια και στο ματς με την Ξάνθη όπου δέχτηκε τέσσερα γκολ με την άμυνα να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Επόμενη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ ήταν στα Γιάννενα κι εκεί η ομάδα μετά το πρώτο γκολ του Λίλα κατέρρευσε κι έφυγε από τους Ζωισμάδες με τρία γκολ στην πλάτη. Επόμενη δύσκολη έξοδος ήταν τον Ιανουάριο στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα. Άλλη μία άσχημη εμφάνιση και βαριά ήττα με 3-0 με την άμυνα σε τραγική ημέρα.

Ένα μήνα μετά και στις 4 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ των χιλίων προβλημάτων. Όλοι περίμεναν άνετο πέρασμα από το Γεντί Κουλέ, αλλά τραγικά λάθη οδηγούν τον ΠΑΟΚ σε ένα ήττα με το βαρύ 3-1 και τον Αναστασιάδη να παραιτείται.

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο ο οποίος είχε νέο προπονητή στον πάγκο, τον Νίκο Νιόπλια. Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς είναι μέσα στο παιχνίδι, με την αποβολή του Αθανασιάδη έρχεται η κατάρρευση. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δεν εμφανίζεται ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και το 4-0 αντικατροπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Η εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας ηρεμεί κάπως τα πράγματα αλλά στην Λεωφόρο τα τέσσερα γκολ με τραγικά ατομικά λάθη φανερώνουν ξανά τα προβλήματα που υπάρχουν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας με την ήττα στην Κομοτηνή να επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

 

Διαβάστε ακόμη...