"Αγοράστε" τους για καλό σκοπό
Aπό paokvoice.com: Την τύχη αλλά και την ευκαιρία να βοηθήσουν θα έχουν μερικοί φίλαθλοι της ομάδας,αγοράζοντας αυθεντικές φανέλες των Κλάους, Περέιρα και Κωνσταντινίδη.
Πιο συγκεκριμένα, σε δημοπρασία διατίθενται η εμφάνιση των Κλάους και Περέιρα από το παιχνίδι της Τούμπας με τον Αστέρα Τρίπολης,καθώς και του Κωνσταντινίδη από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Μέσω της ιστοσελίδας "charityidols.gr", μπορείτε να την διεκδικήσετε,ενώ και το μπουφάν του Άγγελου Αναστασιάδη από τη χρονιά 2002-2003 είναι επίσης προς πώληση. Να σημειωθεί ότι αυτά συν άλλες αγορές θα ισχύουν για 8 μέρες ακόμα.
Τέλος, τα ποσά θα δοθούν για συγκεκριμένες δωρεές, με τον Αθανασιάδη να επιλέγει την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη,τον Περέιρα υπέρ του συλλόγου Συνδρόμου down Κάτω Τούμπας,ενώ ο Κωνσταντινίδης επέλεξε το σύλλογο Φλοφα. Όσον αφορά του Αναστασιάδη,αυτά θα διατεθούν προς την Ορθόδοξη Ιεραποστολικής Αδελφότητας για τα παιδιά στην Αφρική.
Πηγή: paokvoice.com
SHARE:

TAGS: