ΠΑΟΚ – ΑΣΕΑΔ: Σημειώσατε διπλό

ΑΠό paok24.com: Ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό και για ακόμα μια φορά, τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι κατά του ΠΑΟΚ και υπέρ του αντιπάλου.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ – ΑΣΕΑΔ: Σημειώσατε διπλό

Την πολύ επικίνδυνη απόφαση με τον Αρη, την πλήρωσε με δύο ήττες. Τότε είχε τον Χαραλαμπίδη και τον Κακαρούδη, το ματς που διακόπηκε... σβήστηκε από τον χάρτη, ο ΠΑΟΚ πήγε να παίξει χωρίς τους Χαραλαμπίδη, Κακαρούδη (και τον Μπρέμερ που είχε έρθει ως αντικαταστάτης του αρχηγού) στο Αλεξάνδρειο, μετά από ταξίδι στην Ρωσία και ηττήθηκε.

Τώρα, καλείται να δώσει τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Όπως είχε φανεί στο ματς πρωταθλήματος των δύο ομάδων, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και ο Παναθηναϊκός σε χειρότερη από τη σημερινή, αν το παιχνίδι γινόταν στην κανονική του ημερομηνία (μία εβδομάδα πριν δηλαδή από το ματς πρωταθλήματος) τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός τότε, είχε το πρόβλημα του Μαυροκεφαλίδη, ενώ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος ήταν τραυματίες Παππάς και Μποχωρίδης. Τώρα όχι μόνο είναι πλήρης, αλλά έχει φέρει και έναν ακόμα ψηλό, τον Γκάνι Λαουάλ!

Μετά τις παλινωδίες του ΑΣΕΑΔ και την οριστική πια απόφαση να γίνει το παιχνίδι την προσεχή Κυριακή, τα δεδομένα είναι άλλα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πια τον Μπρέμερ, δεν έχει τον Κακαρούδη, έχει δύο καινούργιους παίκτες (Χαριτόπουλο και Σιναντίνοβιτς) που ακόμα «ψάχνονται» και ακόμα και να έχει τον Μαργαρίτη, δε θα τον έχει στο 100%. Πριν από το ματς, μεσολάβησε οδικό ταξίδι στην Αμαλιάδα, με την αποστολή να επιστρέφει στην Θεσσαλονικη, ξημερώματα Πέμπτης.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, έπαιξε την Τετάρτη εντός έδρας με τα Τρίκαλα και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει όλους τους βασικούς (ο Διαμαντίδης έπαιξε οκτώ λεπτά) και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς πιτσιρικάδες.

Ποιος ζημιώνεται για δεύτερη φορά φέτος από όλη αυτή τη γελοιότητα του ΑΣΕΑΔ; Σίγουρα όχι ο Παναθηναϊκός. Όπως σίγουρα όχι και ο Αρης πριν δύο εβδομάδες...

Ο ΠΑΟΚ είναι ο χαμένος από αυτές τις αποφάσεις και ο Σούλης Μαρκόπουλος με τους παίκτες του, καλούνται να πληρώσουν και πάλι αυτοί το «μάρμαρο» για ανεξήγητες αποφάσεις που εντελώς... τυχαία έχουν ως θύμα τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...