Ο ανιστόρητος Ζαμάνης

Θα δούμε πάρα πολλά όσο ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Όπως τον κ. Ζαμάνη, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Πανιώνιος, να βγάζει γραπτές δηλώσεις και να μιλάει για "σφαγή" στην Τούμπα του Ιστορικού συλλόγου της Νέας Σμύρνης.
Πηγή: inpaok.com
Ο ανιστόρητος Ζαμάνης

Ποιος είναι ο Νίκος Ζαμάνης; Διαβάστε το... παρελθόν του στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καταρχάς, ήταν στενός συνεργάτης και σωματοφύλακας του Αχιλλέα Μπέου, την εποχή που ο νυν δήμαρχος Βόλου "έλυνε και έδενε" στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ηταν παντού μαζί του και πολλές φορές ακούστηκε στα πέριξ της Πλατείας πως σε περίπτωση επιστροφής του Μπέου στον Πανιώνιο "ο Ζαμάνης θα έπαιζε το ρόλο του μπροστινού...".

Το κυριότερο είναι πως ο Νίκος Ζαμάνης ήταν ένας εκ των συλληφθέντων στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το 2011, ύστερα από εισαγγελική έρευνα και παραγγελία για "στημένα" παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Τότε, είχε συλληφθεί ως μέλος της οργάνωσης που κατηγορήθηκε για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων διάφορων αγώνων.

Ένας ανιστόρητος άνθρωπος της νύχτας που προσπάθησε χωρίς επιτυχία να «κάψει» τις σχέσεις που χτίστηκαν με τόσο κόπο τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε δυο προσφυγικά σωματεία όπως ο ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Διαβάστε ακόμη...