Αυτός είναι ο Ζαμάνης…

Aπό paok24.com: Ποιος μίλησε από τον Πανιώνιο; Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη στο χθεσινό παιχνίδι, έκανε την εμφάνιση της μία γραπτή δήλωση από τη μεριά του Πανιωνίου, που έκανε λόγο για... σφαγή!
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Ζαμάνης…

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των "κυανέρυθρων", Νίκος Ζαμάνης έσπευσε να σχολιάσει όσα συνέβησαν στην Τούμπα και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τη "σφαγή" (!), όπως τη χαρακτήρισε, του Πανιωνίου.

Ας θυμηθούμε τι ανέφερε η δήλωση του: "Ο Ιστορικότερος σύλλογος της χώρας, απαιτεί σεβασμό. Στην Τούμπα υπήρξε ξεκάθαρη "σφαγή" και αλλοίωση αποτελέσματος. Εμείς στέλνουμε το δικό μας μήνυμα. Κανείς δεν θα παίξει με τον ιδρώτα των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας. Θα πετύχουμε τους στόχους μας, κόντρα σε αυτούς που δεν μας υπολογίζουν, ως μια από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Εάν κάποιοι δεν θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίζει αυτός που πραγματικά το αξίζει, τότε αυτό το ποδόσφαιρο τους το χαρίζουμε".

Ποιος είναι όμως αυτός ο κύριος; Το PAOK24 σας παρουσιάζει το πολύ ενδιαφέρον, "λαμπρό" παρελθόν του...

Πρόκειται για έναν εκ των συλληφθέντων στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το 2011, ύστερα από εισαγγελική έρευνα και παραγγελία για στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν σωματοφύλακας και στενός συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου είχε συλληφθεί ως μέλος της οργάνωσης που κατηγορήθηκε για δωροδοκία με σκοπό την αλλοίωση αποτελεσμάτων διάφορων αγώνων.

Μεταξύ άλλων ο Ζαμάνης ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους ο Μπέος είχε απόλυτη εμπιστοσύνη από την εποχή που ήταν "αφεντικό" στον Πανιώνιο, ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν συζητήθηκε έντονα πως ο δεύτερος σκεφτόταν το ενδεχόμενο να τον βάλει "μπροστινό" σε περίπτωση που αποφάσιζε να ασχοληθεί και πάλι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Τώρα το πως και το γιατί τέτοιοι τύποι έχουν ακόμη θέση στο ποδόσφαιρο και δικαίωμα να σχολιάζουν, αποτελεί μεγάλο ερώτημα...

Διαβάστε ακόμη...