Η καυτή πατάτα Χακόμπο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απαλλαγεί από τον Σανθ Χακόμπο το καλοκαίρι, τον έδωσε δανεικό για ένα έτος στην Τενερίφη, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσαν όλοι.
Πηγή: paok24.com
Η καυτή πατάτα Χακόμπο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας κατάφερε να κάνει το... θαύμα και στην νέα του ομάδα, έχασε την εμπιστοσύνη των υπευθύνων και προκάλεσε την αγανάκτηση τους. Σταδιακά έχασε την θέση του στην ομάδα και πλέον αποτελεί ξένο σώμα.

Οι σχέσεις με τους συμπαίκτες του, σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν σε οριακό σημείο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν κατά την διάρκεια προπόνησης επιτέθηκε σε νεαρό συμπαίκτη του, χωρίς να μπορεί για άλλη μία φορά να συγκρατήσει τα νεύρα του . Η αντίδραση ήταν άμεση, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιγκέλ Κονσεπσιόν να αναφέρει πως ο Χακόμπο θα αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Στην Τενερίφη θέλουν να τον απομακρύνουν αλλά για να σπάσει ο δανεισμός θα πρέπει να συναινέσει και ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, μια και ο ΠΑΟΚ δεν τον θέλει πίσω κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Όλα όσα έχουν συμβεί φαίνεται να έχουν διαταράξει και τις σχέσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους, με ισπανικά δημοσιεύματα πρόσφατα να αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στην FIFA . Σύμφωνα με αυτά, ο λόγος είναι πως ο Χακόμπο ζήτησε 30.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ ενώ θεωρούν στον " Δικέφαλο" πως αυτά τα χρήματα έπρεπε να τα έχει πάρει από την Τενερίφη.

Όπως και να'χει η καυτή πατάτα θα έρθει κάποιας στιγμή στον ΠΑΟΚ. Εκεί θα αρχίσουν τα δύσκολα αν δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...