Προπόνηση, επιστροφή και... αγωνία
Το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στην Ιταλία και τα δεδομένα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής
Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις "αποσκευές" του, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας φτάσει κυριολεκτικά μια ανάσα από μία ιστορική και άκρως σημαντική, στην προσπάθειά του για πρόκριση, νίκη.
Η αποστολή του Δικεφάλου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" λίγο μετά τις 6 και πιο συγκεκριμένα στις 18:15, αφού πρώτα προπονηθεί επί ιταλικού εδάφους. Πιο συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" θα βρεθούν στις 13:30 στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Ιταλίας στο Κονβερτσιάνο, με αυτούς που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Φιορεντίνα να ακολουθούν το απαραίτητο πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.
Χρόνος φυσικά για πολλές... σκέψεις δεν υπάρχει από τη στιγμή που μεθαύριο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και καλείται να φτάσει στην όγδοη συνεχόμενη νίκη του στη Σούπερ Λίγκα προκειμένου να διατηρηθεί στο +5 από τον Ολυμπιακό, με τα ερωτηματικά ωστόσο για τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι και πολλά και σημαντικά.
Με δεδομένες τις απουσίες των Μακ και Σκόνδρα, ο προπονητής του Δικεφάλου σαφώς και διακατέχεται από αγωνία σε ότι αφορά την κατάσταση των Ρατς, Κάτσε και Παπαδόπουλου, με τον Ρουμάνο να πραγματοποιεί κυριολεκτικά αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι και τους άλλους δύο να έχουν ταξιδέψει μεν στην Ιταλία αλλά να μένουν χθες εκτός αποστολής από τη στιγμή που δεν έχουν ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους.
Σε κάθε περίπτωση, αντίπαλος του ΠΑΟΚ την Κυριακή θα είναι και η κούραση, με το θετικό της όλης υπόθεσης να είναι πως και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι, το χθεσινό με την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο που ολοκληρώθηκε με ήττα για τους "πράσινους" και σηματοδότησε τον αποκλεισμό τους από το Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

TAGS: