Εξετάζει Μπαρόνι και η Μπεσίκτας

Η Μπεσίκτας εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Κριστιάν Μπαρόνι. Η περίπτωσή του απασχολεί και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Εξετάζει Μπαρόνι και η Μπεσίκτας

Ο Κριστιάν Μπαρόνι έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσέ και ήδη πολλές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του. Και πώς να μην ενδιαφέρει ένας ποδοσφαιριστής, της δικής του ποιότητας όταν είναι χωρίς ομάδα λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών;

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος που παίζει και ως ''οκτάρι'' σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία και συγκεκριμένα την "aktuel", ενδιαφέρει και την Μπεσίκτας. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ch. League από την Άρσεναλ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής σε τελευταίες του δηλώσεις τόνισε, πως θα ήθελε να μείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης: «Είμαστε ευχαριστημένοι εγώ και οικογένεια μου στην Κωνσταντινούπολη. Οι δρόμοι μας με τη Φενέρμπαχτσε χώρισαν, ωστόσο θα ήθελα να μείνω στην Κωνσταντινούπολη».

Ο Κριστιάν έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ, με την περίπτωσή του να είναι εξαιρετική αλλά και ιδιαίτερα ''αλμυρή'' ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον.

Φυσικά για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης πως αξίζει να γίνει η οικονομική υπέρβαση, με βάση τα φετινά οικονομικά δεδομένα.

Το σίγουρο είναι πως αν έρθει ένας ποδοσφαιριστής στην Τούμπα της αξίας Μπαρόνι, το κλίμα θα αλλάξει άρδην στο... 90'.

Διαβάστε ακόμη...