Το στοίχημα της Σπαρτάκ: Ινσαουράλδε!

Ο Χουάν Ινσαουράλδε, όχι μόνο βρήκε θέση βασικού στην ενδεκάδα της Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά σύμφωνα με την ρωσική αθλητική ιστοσελίδα championat.com, ήταν ένα από πρόσωπα που τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα στην 1η αγωνιστική της νέας ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Το στοίχημα της Σπαρτάκ: Ινσαουράλδε!

Η ιστοσελίδα παρουσιάζοντας τα πρόσωπα της πρεμιέρας στέκεται και στην παρουσία του Αργεντινού αμυντικού, ο οποίος όπως αναφέρει «μέχρι τώρα δεν μπορούσε να βρει θέση στην αρχική ενδεκάδα γι' αυτό και τους προηγούμενους έξι μήνες δόθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ».

Για τους Ρώσους η χρησιμοποίηση του Ινσαουράλδε και η αναγέννηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή είναι «έργο» του νέου προπονητή της Σπαρτάκ, Μουράτ Γιακίν. «Όταν ακόμη και οι οπαδοί της ομάδας άρχισαν να ξεχνούν την παρουσία του, ο Μουράτ Γιακίν ξαφνικά τον θυμήθηκε», γράφεται χαρακτηριστικά.

Ο Ινσαουράλδε είναι «το στοίχημα του Γιακίν». Με την απόδοσή του στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν, όπου η Σπαρτάκ θριάμβευσε εκτός έδρας με 4-0, μάλλον απομακρύνει κι άλλο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

Κι όπως φαίνεται κι από τη selfie φωτογραφία των παικτών της Σπαρτάκ Μόσχας μέσα στο λεοφωρείο της ομάδας, ο "El Chaco" περνάει μια χαρά αυτό το διάστημα στη Μόσχα...

Διαβάστε ακόμη...