Νιάτα, ποιότητα και σταθερή προσφορά

Η τεράστια συμμετοχή των αναγνωστών του SPORT 24 στην ψηφοφορία για το "μείνε-φύγε" στον ΠΑΟΚ βγάζει πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Από την πρωτιά του Κουλούρη έως τον καταποντισμό του Νίνη, δείτε τα αναλυτικά.
Πηγή: sport24.gr
Νιάτα, ποιότητα και σταθερή προσφορά

Είναι σαφές πώς αρκετοί θα ξαφνιαστούν διαβάζοντας πώς ο Κουλούρης με λίγα μόλις παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν (αλλά και τρία πανέμορφα γκολ) συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους παραμονής στο νέο ΠΑΟΚ και από την άλλη, ο Κατσουράνης είναι στην έκτη θέση από το τέλος. Ή ακόμη πώς ο μουντιαλικός Τζιόλης είναι λιγότερο... δημοφιλής από νεαρούς χαφ όπως ο Πέλκας, ο Τζανδάρης και ο Παναγιωτούδης που αγωνίστηκαν δανεικοί (οι δύο πρώτοι μάλιστα σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας).

Οι περίπου 30.000 φίλοι του ΠΑΟΚ που συμμετείχαν στην ψηφοφορία ανέδειξαν τον τρόπο που αξιολογεί η "ασπρόμαυρη" κερκίδα τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας της χρονιά που έκλεισε και τα "θέλω" της για του χρόνου.

Με βάση την ετυμηγορία της, σίγουρα, ο Κίτσιου είναι η αποκάλυψη της σεζόν, ο Νάτχο ο... ορισμός της ιδανικής μεταγραφής και παίκτες, όπως ο Αθανασιάδης, ο Βίτορ, ο Λίνο, ο Βούκιτς και ο Σαλπιγγίδης, σταθερή αξία.

Επιπλέον, ανέβηκε κατακόρυφα η δημοτικότητα του Παναγιώτη Γλύκου που για πρώτη φορά αισθάνθηκε να κρατά, χωρίς αντίπαλο, τη θέση του βασικού τερματοφύλακα τον τίτλο της μεγάλης απογοήτευσης της περιόδου, παίρνει πρώτος και καλύτερος ο Σωτήρης Νίνης (μόλις 8% των συμμετεχόντων ψήφισαν υπέρ της παραμονής του) και έπειτα οι μεταγραφές Στέφενς (Μαντούρο, Χούσεν και Μάρτενς) τον περασμένο Γενάρη.

Δείτε τα δύο γραφήματα (Ναι και Όχι), ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...