Πολυκοσμία στο δεξί άκρο!

Πολλοί παίκτες απ' το φετινό ρόστερ είναι στον ''αέρα'' και ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να τους αντικαταστήσει. Από τις λίγες θέσεις όμως που θα έχει λύσεις ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι στο δεξί άκρο της άμυνας του.
Πηγή: paokweb.gr
Πολυκοσμία στο δεξί άκρο!

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο ρόστερ του τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται ως δεξιοί οπισθοφύλακες. Ο λόγος για τους Γιάννη Σκόνδρα, Στέλιο Κίτσιου, Δημήτρη Κωσταντινίδη και Αλέξανδρο Αποστολόπουλο. Οι δύο πρώτοι ήταν αυτοί που τράβηξαν φέτος το κουπί για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κωσταντινίδης μετά το πρώτο μισό που δεν έκανε πολλές συμμετοχές έφυγε δανεικός στην ομάδα του Αιγινιακού και τα πήγε πολύ καλά, έτσι θα επιστρέψει και θα διεκδικήσει μια θέση στην ομάδα. Ο Αποστολόπουλος απ' την άλλη έφυγε σαν δανεικός από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα της Βέροιας αλλά δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην αρχική ενδεκάδα και έτσι δεν έκανε μια πλήρη σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει και κάτι.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα κριθούν από τον Άγγελο Αναστασιάδη και αυτός θα είναι που θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει για την νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...