Σχήμα φουλ επίθεσης

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με μία μέρα ουσιαστικά προπόνησης μετά τον τελικό του ΟΑΚΑ, δοκίμασε πιθανό σχήμα το οποίο δείχνει την διάθεσή του να ποντάρει σε πρώτη φάση στα βαριά του χαρτιά.
Πηγή: paok24.com
Σχήμα φουλ επίθεσης

Με σύστημα 4-2-3-1 ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει διάθεση να δώσει ανάσες μόνο στον Γιώργο Τζαβέλλα που είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, εμφανίζοντας και τη διάθεσή του να ποντάρει στον Ντορβαλίνο Άλβες στα εντός έδρας παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Παναγιώτης Γλύκος αν και στην αποστολή βρίσκεται ο Γκσπούρνιγκ αντί του Γιακουμή. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα τοποθετηθεί ο Γιάννης Σκόνδρας και στο αριστερό όπως αναφερθήκαμε παραπάνω, ο Λίνο. Στο κέντρο της άμυνας Μιγκέλ Βίτορ και Χουάν Ινσαουράλδε θα διατηρηθούν από τον Καβαλιώτη τεχνικό. Στη μεσαία γραμμή αλλάζουν τα δύο τρίτα σε σχέση με τον τελικό του κυπέλλου με τον Κάτσε να διατηρείται, έχοντας δίπλα του τον Μπίμπρας Νάτχο και μπροστά του σε ρόλο επιτελικού μέσου τον Μάαρτεν Μάρτενς.

Δεξιά του Μάρτενς θα είναι ο Λούκας και στα αριστερά ο Στοχ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο μεγάλος απών του τελικού Στέφανος Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη...