«Πιστεύω να παίξω...»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Απόλλωνα εξέφρασε χθες ο Φάνης Τζανδάρης.
Πηγή: metrosport.gr
«Πιστεύω να παίξω...»

Ο παίκτης των «κοκκινόμαυρων» τραυματίστηκε και αποχώρησε στην αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο και αρχικά εκφράστηκε η αισιοδοξία από το τεχνικό τιμ ότι δεν συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. «Δε χρειάστηκε να κάνουμε μαγνητική», υποστήριξε χθες στο «Μ» ο Τζανδάρης. «Κάνω από χθες (σ.σ. από Δευτέρα) διπλές θεραπείες για να προλάβω το παιχνίδι στην Καβάλα. Πιστεύω να παίξω. Θέλω να αγωνιστώ. Αυτό βέβαια θα το κρίνει ο προπονητής, αλλά θέλω να προλάβω να αγωνιστώ για να έχουμε μία ροή, αφού μετά θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, διότι δεν μπήκαμε στα πλέι οφ. Θα δούμε στο τέλος της εβδομάδας», ήταν οι κουβέντες του Τζανδάρη. Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Πέλκας επανέρχεται, ενώ στο δρόμο για την επάνοδο είναι και ο Καθάριος, που έχει μείνει ήδη εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Κυνήγι μέχρι τέλους

Στο μεταξύ, υπάρχει πιθανότητα στις αρχές Απριλίου να διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μετοχών από την οποία θα προκύψει ουσιαστικά το νέο διοικητικό συμβούλιο στον Απόλλωνα. Πρόκειται εξάλλου για ένα σημαντικό ζήτημα και ήταν κάτι που είχε αναφερθεί και προ ημερών, διότι ουσιαστικά αυτή τη στιγμή στο διοικητικό σχήμα της ομάδας υπάρχουν μόλις τέσσερις άνθρωποι. Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, έχει ήδη στείλει το μήνυμα του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το μόνο που σκέφτεται είναι να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά η ομάδα. Κάτι που έχει υπογραμμίσει και ο Αλέξης Αλεξίου. Κι αυτό γιατί στην ομάδα της Καλαμαριάς περιμένουν εξελίξεις με τις αδειοδοτήσεις. «Ίσως να μην αδειοδοτηθούν κάποιες ΠΑΕ», λένε στον Απόλλωνα. Γι' αυτό και θέλουν να κυνηγήσουν πάση θυσία τη νίκη στα δυο τελευταία ματς.

Διαβάστε ακόμη...