«Μπορεί το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο αμυντικός της Βέροιας, δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Μπορεί το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα αγωνιστεί στην Τούμπα

«Δεν μπορώ να παίξω γιατί αυτή είναι η συμφωνία με την ομάδα. Θα μου άρεσε να παίξω με την παλιά μου ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου».

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

«Εντάξει κάναμε ένα καλό παιχνίδι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Το κλίμα της ομάδας είναι καλό, είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για το ποιος ειναι ο προσωπικός του στόχος

«Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου, να βοηθήσω με την παρουσία μου και το καλοκαίρι να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για την συνέχεια».

Για τους ακραίους αμυντικούς του ΠΑΟΚ

«Από τα αριστερά είναι κάτι που έχουμε εδώ και πολλά χρόνια, η έκπληξη γίνεται με τον Κίτσιου που παίζει φέτος στα δεξιά και τα πηγαίνει πολύ καλά. Όλοι ξέρουμε από την άλλη την ποιότητα του Λίνο, το έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και φαίνεται από την παρουσία του και φέτος».

Για το ενδεχόμενο δανεισμού του Κωνσταντνίδη

«Γνωρίζω πως ο Κωνσταντινίδης δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που είχε και διαβάζω πολλά για την συνέχεια της καριέρας του, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει. Γνώμη μου είναι να μπορεί να βρίσκεται κάπου που να παίζει. Αυτό έχει σημασία και θα πρέπει να το έχει ως πρωταρχικό στόχο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το Κυπελλο

«Πιστεύω πως είναι ευκαιρία φέτος να πάρουμε το Κύπελλο, στο πρωτάθλημα έχει ξεφύγει η κατάσταση, όμως το Κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να κάνει την διαφορά».

Για το αν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, το αποτέλεσμα στο «Γ.Καραϊσκάκης» ήταν βαρύ, αλλά δεν νομίζω πως αντικατοπτρίζει την διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων».

Διαβάστε ακόμη...