Προτάθηκε ο βασιλιάς της Segunda

Ο ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μία φορά στη Νέα Σμύρνη ότι έχει την ανάγκη ενός δεινού σκόρερ μέσα στην αντίπαλη περιοχή για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του έως το τέλος της σεζόν. Η απόκτηση του επιθετικού αποτελεί άμεση προτεραιότητα. Πρόσφατα προτάθηκε ο Σέρβος επιθετικός Στέφαν Σέποβιτς.
Πηγή: sport103.gr
Προτάθηκε ο βασιλιάς της Segunda

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Σέρβο υψηλόσωμο επιθετικό με ύψος 1.88μ. που έχει κάνει θραύση στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Β΄ κατηγορίας της Ισπανίας ή πιο γνωστή ως Segunda Division. Ο Σέποβιτς που ανήκει στην Παρτιζάν Βελιγραδίου το περασμένο καλοκαίρι είχε δοθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στη Σπόρτιγκ Χιχόν με την οποία έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 16 γκολ. Μία παραγωγικότητα που τον κάνει πρώτο σκόρερ της ομάδας του αλλά και της κατηγορίας όπου και φρόντισε να γράψει ιστορία με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Πώς; Καταφέρνοντας να σκοράρει σε κάθε ένα παιχνίδι από αυτά των πέντε πρώτων αγωνιστικών με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ως: "Ο Βασιλιάς της Segunda".

Ο Στέφαν Σέποβιτς είναι ο μεγάλος αδερφός του Μάρκο Σέποβιτς που το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και γιος του άλλοτε επιθετικού της Παρτιζάν Βελιγραδίου Σλάνταν Σέποβιτς.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Σερβίας είχε γίνει στις 29 Φεβρουαρίου του 2012 στο φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο, ενώ το πρώτο και συνάμα μοναδικό του γκολ σε 7 συμμετοχές το πέτυχε απέναντι στα Σκόπια πριν από τρεις μήνες. Στις 15 Οκτωβρίου του 2013. Εκτός, πάντως, από την Εθνική Σερβίας έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Σερβίας U21 με 12 συμμετοχές και 7 γκολ.

Αν και είναι 24 χρονών ο Σέποβιτς έχει αγωνιστεί ήδη σε 10 ομάδες στην μέχρι τώρα καριέρα του κάνοντας όμως την καλύτερή του χρονιά φέτος με την ισπανική Σπόρτιγκ Χιχόν. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ΟΦΚ Βελιγραδίου (2008-2010) από όπου μεταπήδησε στις Μπλάντι (2008), Σοπότ (2009) και Σαμπντόρια (2010).

Τη χρονιά 2010-2011 πήγε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Κλαμπ Μπριζ από όπου στο δεύτερο μισό είχε δοθεί δανεικός στην Κορτράικ, για να μεταπηδήσει την περίοδο 2011-2012 στο Ισραήλ και την Χάποελ Ιρόνι.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου όπου υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της χρονιάς που ακολούθησε παίρνοντας μέρος και στον όμιλο του Europa League με αντιπάλους της Ιντερ, Ρούμπιν Καζάν και Νέφτσι Μπακού. Στο δεύτερο μισό πήγε δανεικός στην ισραηλινή Ασντόντ και το περασμένο καλοκαίρι δανεικός για έναν χρόνο στην Σπόρτιγκ Χιχόν.

Εδώ είναι και το λεπτό σημείο της σχέσης του Σέποβιτς με την Παρτιζάν Βελιγραδίου αλλά και την ισπανική ομάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιδίωξε να βρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Κάτι όμως που δεν το πέτυχε και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επιδόσεις του μόνο αδιάφορες δεν έχουν περάσει.

ΠΕΤΥΧΕ 16 ΓΚΟΛ ΣΕ 26 ΜΑΤΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που φέρεται να τον εξετάζει και μάλιστα με έντονο ενδιαφέρον και αυτό που απομένει να φανεί, είναι αν θα αποκτηθεί από τώρα ή από το καλοκαίρι. Από τον ΠΑΟΚ πάντως απέφυγαν να αναφέρουν το παραμικρό. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι στις τάξεις της Σπόρτιγκ Χιχόν δε θέλουν ούτε για αστείο να σκεφτούν μία ενδεχόμενη απώλεια του Σέποβιτς. Κι αυτό γιατί με τα 16 του γκολ από 26 συνολικά της ομάδας της Ανδαλουσίας έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βρίσκεται στην 1η θέση της Segunda Division μετά την 22η αγωνιστική.

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα και στην προχθεσινή νίκη της Σπόρτιγκ Χιχόν στην έδρα της Καστίγια ή Ρεάλ Μαδρίτης Β΄ με 1-2 με το γκολ που σημείωσε στο 79΄, διατηρώντας την σε τροχιά ανόδου στην La Liga μετά από δύο χρόνια απουσίας από αυτήν.

Διαβάστε ακόμη...