Οι... μέρες του Λόρενς στον ΠΑΟΚ

Ο Λίαμ Λόρενς αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και το Sport24.gr θυμάται όσα προσέφερε στην ομάδα. Το καλό ξεκίνημα, η κακή συνέχεια και ο μικρός χρόνος συμμετοχής φέτος (βίντεο)
Πηγή: sport24.gr
Οι... μέρες του Λόρενς στον ΠΑΟΚ

Εκλεισε το "κεφάλαιο" ΠΑΟΚ για τον Λίαμ Λόρενς... Ο Ιρλανδός αποτελεί πλέον παρελθόν για τον "Δικέφαλο" δίχως να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Για την ακρίβεια για κάποιο διάστημα της προηγούμενης σεζόν (συνολικά κατά την διάρκειας αυτής έπαιξε σε 36 ματς έχοντας τέσσερα γκολ) έδειξε πως θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά μετά "έπεσε" αγωνιστικά.

Ο Λόρενς πέρυσι είχε ένα σχετικό καλό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ... Ανοιξε λογαριασμό όσον αφορά τα γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1) ενώ είχε σκοράρει και στο ματς με τον Αρη (στο 4-1 της Τούμπας).

Ο Ιρλανδός έδειχνε πως έχει τις δυνατότητες να προσφέρει αρκετά, είχε αλλάξει διάφορες θέσεις και ίσως αυτό να μην ήταν καλό για τον ίδιο έτσι ώστε να βρει ρυθμό αλλά φανέρωνε κάποιες στιγμές πως είχε ποιότητα. Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο είχε πετύχει γκολ πέρυσι ήταν το ματς με τον ΟΦΗ (στο 3-1 της Τούμπας) και μετά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Βέβαια δεν ήταν αυτός ο ρόλος του (να σκοράρει δηλαδή) και η προσφορά του δεν κρίνεται από το σκοράρισμα αλλά είναι γεγονός πως ειδικά προς το τελευταίο κομμάτι της περασμένης σεζόν (τους τελευταίους μήνες) ο Λόρενς δεν προσέφερε ούτε σε αυτόν τον τομέα, ούτε έκανε άλλες... δουλειές ώστε να τον "αισθανθεί" η αντίπαλη άμυνα.

Γενικώς είχε μια "κοιλιά" στην απόδοσή του και κατά την διάρκεια των πλέι οφ δεν είχε δραστήριο ρόλο (γενικώς διάφορα ακούστηκαν πέρυσι για την εξωγηπεδική του ζωή και μάλιστα ο Λόρενς σε συνέντευξή του είχε παραδεχτεί πως είναι γνώστης των όσων είχαν ειπωθεί γι' αυτόν).

Η φετινή σεζόν ήταν ακόμη χειρότερη για τον ίδιο... Αγωνίστηκε σε οχτώ ματς (δεν σκόραρε) και στα τρία από αυτά ήταν βασικός. Γενικώς δεν φαινόταν να απολάμβανε της εμπιστοσύνης του Χουμπ Στέφενς, δεν κατάφερε να "βγάλει" ούτε ένα 90λεπτο και είχε μικρό χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα είχε και προβλήματα τραυματισμών αλλά σε κάθε περίπτωση η προσφορά του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν στους "ασπρόμαυρους" και έτσι πάρθηκε η απόφαση οι δύο πλευρές να "χωρίσουν".

Tα γκολ του Λόρενς

ΠΑΟΚ-Αστέρας 2-1

{dailymotion}xtncap{/dailymotion}

ΠΑΟΚ-Αρης 4-1

{dailymotion}xtzjli{/dailymotion}

ΠΑΟΚ-Καλλιθέα 6-0

{dailymotion}xx08jh{/dailymotion}

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1

{dailymotion}xxef6w{/dailymotion}

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...