Πρόγραμμα – «φωτιά» με 10 παιχνίδια σε 36 μέρες!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ ειναι συνηθισμένος από την αρχή της χρονιάς να παίζει παιχνίδια χωρίς αύριο και αναμετρήσεις σερί μέσα σε πολύ μικρά χρονικά διαστήματα, ωστόσο αυτό το «ράλι» αγώνων που έρχεται ειναι το πιο κρίσιμο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: thessports.gr
Πρόγραμμα – «φωτιά» με 10 παιχνίδια σε 36 μέρες!

Μέσα σε διάστημα 36 ημερών, με αρχή το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ο Δικέφαλος έχει μπροστά του οκτώ αγώνες που εν πολλοις θα κρίνουν και το που θα τερματίσει βαθμολογικά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Από το βράδυ της Κυριακής και την σύγκρουση με τον συγκάτοικο στην κορυφη της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ μπροστά του γνωρίζει πως έχει ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό πρόγραμμα όπου σε αυτό δεσπόζουν τα δυο σερί ντέρμπι εντός έδρας με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αμέσως μετά από το παιχνίδι με τους «πράσινους» η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάει να παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, ενώ ενδιάμεσα την ερχόμενη Τετάρτη (31/1) έχει και την ρεβάνς του 4-0 με τον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Μετά από τα δυο σερί ντέρμπι που εχει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει τρία σερί εντός έδρας ματς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ταξιδεύοντας κατά σειρά σε Αγρίνιο, Σέρρες και Λαμία.

Φαίνεται πως σε ότι αφορά το πρωτάθλημα όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, αλλά αυτά ματς μέχρι να φτάσουμε στην έναρξη του μίνι πρωταθλήματος μπορούν να δώσουν προβάδισσμα και… αέρα ενόψει της συνέχειας, ειδικά αν καταφέρει να εκμεταλευτεί την έδρα του (εστω και χωρίς κόσμο σε δυό από τα τρία ματς) για τα ντέρμπι που υπάρχουν με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Τα οκτώ ματς που θα γινούν… 10 και το μυστήριο με τις ημερομηνιες στα ημιτελικά!

Μέσα σε αυτό το σερί των συνεχόμενων αγώνων για τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πριν αρχίσει και η πρόκληση της φάσης των «16» στο Conference League, φαινεται πως θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (με Παναθηναϊκό ή Ατρόμητο), οπότε από τα οκτώ ματς σε 36 μέρες, πιθανότατα θα γίνουν 10!

 

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν απο τις προθέσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ, το πιθανότερο σενάριο για τις ημερομηνίες της φάσης των «4» της διοργάνωσης ειναι να διεξαχθούν τα πρώτα ματς στις 7 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς είτε μια εβδομάδα αργότερα (14 Φεβρουαρίου), είτε δυο εβδομάδες αργότερα (21 Φεβρουαρίου).

Βέβαια στο πρώτο σενάριο όπου ηΟμοσπονδία, ορίσει τα παιχνίδια στις 7 και τις 14 Φεβρουαρίου, δημιουργείται το εξής… φοβερό: Να διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός όπου ο ΠΑΟΚ θα ειναι γηπεδούχος χωρις την παρουσία κόσμου (λόγω της απόφασης της κυβέρνησηςγια παιχνίδια χωρις την παρουσία κόσμου μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου) και ο δεύτερος ημιτελικός κανονικά με την παρουσία κόσμου, σε Λεωφόρο ή Περιστέρι!

Η απόφαση της ΕΠΟ για τις ημερομηνίες των ημιτελικών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και ανακοινώσεις θα υπάρχουν μετά το τέλος των αγώνων για την φάση των «8» του Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που έχουν οριστεί επίσημα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου:

 

Κυριακή 28/1 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 20:30 

Τετάρτη 31/1 ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 21:00 (Κύπελλο) 

Κυριακη 4/2 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 20:30 

Κυριακή 11/2 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 20:00 

Κυριακή 18/2 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 20:30 

Κυριακή 25/2 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 17:00 

Τετάρτη 28/2 Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 20:00 

Κυριακή 3/3 Λαμία – ΠΑΟΚ 19:30

Διαβάστε ακόμη...