Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα

Από forzaonline.gr:Υπό το βλέμμα του Άγγελου Αναστασιάδη το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού με 3-2 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Women΄s Football League αυξάνοντας τη διαφορά του από τις δεύτερες πράσινες στους οκτώ βαθμούς και φιγουράροντας στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.
Πηγή: forzaonline.gr
Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα

Από την αναμέτρηση που διεξήχθη στους Νέους Επιβάτες δεν μπόρεσαν να απουσιάσουν και οι φίλοι του Δικεφάλου δεδομένου πως δήλωσαν εκ νέου παρόντες στις εξέδρες του γηπέδου, εμψυχώνοντας το σύνολο του Θαλή Θεοδωρίδη καθ΄όλη τη διάρκεια του ματς. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δε οι «ασπρόμαυρες» έσπευσαν προς τις κερκίδες προκειμένου να μοιραστούν τη νικηφόρα επικράτησή τους μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας, με τον ΑΣ ΠΑΟΚ να συλλαμβάνει εντυπωσιακά στιγμιότυπα στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω μέσα από το video που δημοσιεύθηκε, ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ ευχαριστεί για «την τεράστια στήριξη σε αυτή την σημαντική νίκη! Συνεχίζουμε όλοι μαζί!», αναφέροντας μάλιστα πως «λαός και ομάδα είναι ένα».

Διαβάστε ακόμη...