Αναβολή στον δανεισμό του Λύρατζη!

Μέσα από το PAOK24 ενημερωθήκατε τα προηγούμενα 24ωρα για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες της Super League για την περίπτωση του Λευτέρη Λύρατζη, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους υπό το καθεστώς δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Αναβολή στον δανεισμό του Λύρατζη!

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή έχουν δείξει ενδιαφέρουν πέντε ομάδες που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού, με δεδομένο ότι ο νεαρός αποτελεί τρίτη επιλογή για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής κατά την τρέχουσα σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε στον αέρα του City 106,1 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, το θέμα του δανεισμού του νεαρού άσσου «παγώνει», καθώς ενώ ήταν έτοιμος να μετακομίσει… Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση να αναβάλει -τουλάχιστον για την ώρα- τον δανεισμό του «Λύρα».

Προφανώς σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή παίζει η απουσία του Εκόνγκ που δεν καθιστά δυνατή την παρουσία του Κεντζιόρα στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ενδεχομένως και η χθεσινή ήττα αλλά και η εμφάνιση να οδήγησε στην εν λόγω αναβολή. Μένει να φανεί εάν ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα αρχίζει να βάζει και πάλι στην εξίσωση τον 23χρονο αμυντικό, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει μόλις δύο συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...