Η τελειότητα του Τόμας Μουργκ (video)

Ολοκληρώνοντας ιδανικά έναν απαιτητικό κύκλο αγώνων με πρόσημο άκρως θετικό στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά με ευρεία νίκη (0-6) ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά και το stop του Πάμπλο Γκαρσία στην ΑΕΚ δείχνοντας πως επί του παρόντος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Σε μία αναμέτρηση που είχε να επιδείξει μεταξύ άλλων σωρεία ρεκόρ και αναμνήσεις που έφεραν στην επιφάνεια τη σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» δίδαξαν total football και εφοδιάστηκαν με το διπλό στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος».
Πηγή: forzaonline.gr
Η τελειότητα του Τόμας Μουργκ (video)

Αφορμή δοθείσης από το ποδόσφαιρο που παράγει το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο «X» απομόνωσε το γκολ του Τόμας Μουργκ κάνοντας λόγο για… τελειότητα. Ονειρεμένη σεζόν για τον αυστριακό χαφ δεδομένου πως μετράει οκτώ γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μπει εκ νέου στην εξίσωση των «ασπρόμαυρων».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Τόμας Μουργκ είχε «εμπλοκή» στο τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ στην Κηφισιά στο 52΄ της αναμέτρησης όταν η μπάλα άλλαξε πόδια με ρυθμούς… Playstation, πριν καταλήξει σε εκείνον, στέλνοντάς την με απόλυτη ψυχραιμία έστειλε στα δίχτυα.

Διαβάστε ακόμη...